Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Marrja me qira e makinerive te renda

Jeni duke kërkuar për një ofrues me qira të makinave të ndërtimit? Ne kemi 20,098 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Marrja me qira e makinerive te renda

Sa kushton marrja me qira e makinerive të ndërtimit? Kur marrim me qira makineri ndërtimi, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: marrja me qira e një ngarkuesi, mbajtës teleskopik, ekskavator me zvarritës. Çmimet e qirasë për makineritë e ndërtimit janë rreth 30-52 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në marrjen me qira të makinerive të ndërtimit është zakonisht marrja me qira e ekskavatorit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: karburant, sigurim, pajisje mbrojtëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,098. Mos kërkoni më tej për marrjen me qira të pajisjeve të ndërtimit, ju mund të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Marrja me qira e makinerive te rendaÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 800,00 L/orë
Çmimi mesatar2 424,00 L/orë
Cmim i larte3 120,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime biznesiSa kushtojnë shërbimet e biznesit? Për shërbimet e biznesit, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?