Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Marrja me qira e automjeteve komerciale

Jeni duke kërkuar për një ofrues me qira të automjeteve komerciale? Ne kemi 20,630 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Marrja me qira e automjeteve komerciale

Sa kushton të marrësh me qira një automjet komercial? Gjatë marrjes me qira të automjeteve komerciale, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: marrja me qira e automjeteve komerciale nga 4m3 deri në 16m3. Çmimet e qirasë së dërgesës janë rreth 25-50 euro në ditë. Artikulli më i shtrenjtë në marrjen me qira të automjeteve komerciale është zakonisht një automjet komercial 16 m3 me tre vende. Kostot shtesë mund të përfshijnë: depozitë për automjetin, sigurimin, karburantin, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-1000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,630. Mos kërkoni më tej për marrjen me qira të automjetit tuaj komercial, merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Marrja me qira e automjeteve komercialeÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 100,00 L/ditë
Çmimi mesatar2 820,00 L/ditë
Cmim i larte3 900,00 L/ditë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime biznesiSa kushtojnë shërbimet e biznesit? Për shërbimet e biznesit, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?