Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Marangoz, punues mobiljesh

Jeni duke kërkuar për një marangoz? Ne kemi 28,884 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Marangoz, punues mobiljesh

Sa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për punimet e zdrukthtarisë: dollapë të integruar, montim mobiljesh, rinovim kuzhine, mobilje kopshti. Çmimet e zejtarëve janë rreth 9-15 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në zdrukthtari është zakonisht prodhimi i kuzhinës. Kostot e tjera mund të përfshijnë: fokusimin e mobiljeve, lidhjen e pajisjeve elektroshtëpiake, punimet e mbarimit, që kushtojnë mesatarisht 30-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 28,884. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmim marangozi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Marangoz, punues mobiljeshÇmimet mesatare

Çmim të ulët540,00 L/orë
Çmimi mesatar684,00 L/orë
Cmim i larte900,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punimeve të mobilierisë

Për të mësuar çmimin e saktë të punës së mobilierisë, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutem shikoni në çdo shërbim në kategorinë e hotelierës.

Sharrim, formatim, mulliri720,00L / orë
Sharrim, formatim, mulliri i materialeve në shkallë të gjerë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Drasania.2 400,00L / orë
Krijimi i redaktimeve specifike të tilla si druri përleshje.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Duke shtypur.360,00L / m2
Veshja natyrore që mund të mbulohet në dru në hijen e dëshiruar mund të hidhet në bordin e papërpunuar MDF.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Njësi kuzhine21 000,00L / metër
Kuvendi i linjës së kuzhinës - Kuzhina e sipërme dhe e ulët e kabineteve. Çmimi përfshin pajisje të tilla si pajisjet e brendshme të kuzhinës, bordi i punës ose pajisjet.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Montim kuzhine, mobilje kuzhineSa kushton një montim kuzhine? Gjatë montimit të kuzhinës, ne shpesh ofrojmë...
Riparim mobiljeshSa kushton riparimi i mobiljeve? Gjatë riparimit të mobiljeve, ne shpesh ofrojmë...
Rinovim i kabineteve te kuzhinesSa kushton një rinovim i kuzhinës? Gjatë rinovimit të një njësie kuzhine,...
Rinovim i mobiljeveSa kushton rinovimi i mobiljeve? Gjatë rinovimit të mobiljeve, ne shpesh ofrojmë...
Marangoz ndertimiSa kushton zdrukthtaria e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në...
Dollape te integruarSa kushtojnë kabinetet e integruara? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Prodhimi i kabineteve te kuzhinesSa kushton prodhimi i kuzhinës? Në prodhimin e kuzhinave, ne shpesh ofrojmë...
Prodhim mobiljeshSa kushton prodhimi i mobiljeve? Në prodhimin e mobiljeve, ne shpesh ofrojmë...
Mobilje kopshtiSa kushtojnë mobiljet e kopshtit? Për mobiljet e kopshtit, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023