Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Marangoz ndertimi

Po kërkoni një marangoz ndërtimi për zdrukthtari ndërtimi? Ne kemi 24,047 marangozë ndërtimi në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,799 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Marangoz ndertimi

Sa kushton zdrukthtaria e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në zdrukthtari në ndërtim: prodhimi i bazamenteve, drurit të rrafshuar dhe prizmave. Çmimet e prodhimit të mobiljeve me porosi janë rreth 0,50-7 euro për metër. Artikulli më i shtrenjtë në zdrukthtari në ndërtim është zakonisht prodhimi i prizmave prej druri. Kostot shtesë mund të përfshijnë: qiranë e pajisjeve, sharrat dhe kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,047. Mos kërkoni më tej për ndërtimin tuaj: zdrukthtari ndërtimi, nga ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,799 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Marangoz ndertimiÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 320,00 L/m2
Çmimi mesatar1 680,00 L/m2
Cmim i larte2 100,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të ndërtesës Stoltertsva.

Për të mësuar çmimin e saktë të stoleve të ndërtimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e ndërtimit të kategorisë.

Instalimi i ndërtimit të murit dhe ndarjeve të lidhura nga fotot336,00L / M.
Instalimi i murit dhe ndarjeve të lidhura nga fotot, prisms, skuqet zona ndër-prerja deri në 100 cm2.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Heqja e mureve dhe ndarjeve72,00L / m2
Demontimi i mureve dhe ndarjeve, nga shtretërit francezë, fotot ose litarët - 0.022 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Strukturat e lidhura Krovov.792,00L / M.
Strukturat e lidhura Krovov - prerja e pjesës së çatisë, duke plotësuar pjesën e lidhjes së çatisë nga skuqura franceze, zona kryq seksionale e prisms mbi 120 deri 224 cm2.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Disassembly e strukturave të lidhura Krovov120,00L / M.
Heqja e strukturave të lidhura të shkurreve të çdo grupi me një pjerrësi prej deri në 60 gradë nga prizmat, skuqura franceze, fotot ndër-seksionale të zonës 120 - 224 cm2, - 0.014 t.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Marangoz, punues mobiljeshSa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?