Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Marangoz

Jeni duke kërkuar për një marangoz? Ne kemi 21,881 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Marangoz

Sa kushton një marangoz? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për marangozin: prodhimi i strukturave prej druri të bëra me porosi, shtëpi kopshtesh, kënde lojërash për fëmijë. Çmimet e përpunimit të drurit për ndërtim janë rreth 9-15 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në një marangoz është zakonisht prodhimi i trasave. Kostot e tjera mund të përfshijnë: përpunimin e drurit, kostot e transportit, forma atipike të strukturave, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,881. Mos kërkoni më tej për zdrukthtari, zdrukthtari dhe çmimin më të mirë për punën tuaj.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Marangoz

Çmimet mesatare

Çmim të ulët540,00 €/orë
Çmimi mesatar720,00 €/orë
Cmim i larte900,00 €/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të shërbimit të karrierës

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimit të makinës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e transportuesit.

Kryerjen e punës1680.0€ / orë
Montimi i marangozëve në rangun më shumë se 8 orë; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Kryerjen e punës1800.0€ / orë
Karpentjerët e kuvendit në rang më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Kryerjen e punës2100.0€ / orë
Montimi i karpijeve brenda më pak se 4 orëve; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Kryerjen e punës1500.0€ / orë
Karpentjerët e kuvendit në rangun e më shumë se 12 orëve; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?