Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Makina per suvatim

Jeni duke kërkuar për suvasë makinerie? Ne kemi 22,943 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Makina per suvatim

Sa kushtojnë suva makinerish? Për suva makinerike shpesh ofrojmë këto shërbime: inspektim i objektit, llogaritje çmimi, suvatim të mureve të brendshme dhe të jashtme me makineri suvatimi. Çmimet e suvatimit të mureve janë rreth 34-77 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në suva makinerike është zakonisht aplikimi i suvasë me shumë shtresa. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: marrjen me qira të një makinerie, shpatullash, nivelit dhe rulit, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,943. Nuk duhet të shikoni më: çmimin e suvasë së makinës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Makina per suvatimÇmimet mesatare

Çmim të ulët420,00 L/m2
Çmimi mesatar546,00 L/m2
Cmim i larte720,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të suvave të makinës

Për të mësuar çmimin e saktë të suvasë makineri, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e makinerive.

Suva e brendshme korrigjuese e tavaneve960,00L / m2
Suva e mbrojtjes së brendshme të tavaneve - suva e makinës, makineri prej 10 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Muret e suvës së reduktimit të brendshëm822,00L / m2
Muret e brendshme të rimarrjes së brendshme - suva e makinës, makineritë 10 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva e rehabilitimit në natyrë të soffits1 020,00L / m2
Sensorë të jashtëm suva suva - suva makinë, makineri 10 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Muret e jashtme të rimarrjes së jashtme882,00L / m2
Muret e jashtme të rimarrjes së jashtme - suva e makinës, veshja e makinës 10 mm e trashë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SuvatimSa kushton suva? Për suva, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrimi...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton suva? Ne e konsiderojmë suvatimin si një punë të kualifikuar që përfshin aplikimin e llaçeve në ndërtimin e një shtëpie të re ose në rindërtimin e banesave. Ne e dimë disa lloje të suva - të brendshme dhe të jashtme, gips, gëlqere-çimento, makinë ose dorë. Kjo rrjedh se llaçët mund të ndahen nga pikëpamje të ndryshme dhe nëse doni një suva të vërtetë cilësore, ju duhet të zgjidhni një të drejtë. Çfarë ndikon gjithçka në çmimin e suvas? Faktorët që ndikojnë në koston e suvatimit është shumë. Pavarësisht nga fakti se puna mund të duket e ngjashme, ju nuk duhet të prisni automatikisht të njëjtin çmim për të paguar fqinjin tuaj. Ndikimi i madh në çmimin e suvas ka numrin e metra katrorë, por edhe kompleksitetin e punës. Është logjike që skajet, qoshet, qoshet dhe tavanet janë më komplekse. Komplikuar mund të jetë edhe tavane të larta (duhet të përdorin skela), binarët dekorativ tavan, ose dekorime të tjera tavan. Çmimi i llaçit mund të rrisë edhe murin ose sipërfaqen e pabarabartë. Vlerësimet e çmimeve të llojeve të ndryshme të suva Aktualisht, shumë kompani të ndërtimit aplikohen me makineri të llaçit. Plasteret e makinës kanë një avantazh të madh - koha e aplikimit është rreth gjysma më e shkurtër se në plumbat e duarve. Megjithatë, jo vetëm që i përket shpejtësisë së depozitave, por edhe një dizajn cilësor. Një çmim është gjithashtu i përshtatshëm. Suva e gipsit është ndër llojet shumë të njohura të suvasë. Duket e përsosur, përfaqësuese, kështu që është përdorur shumë shpesh në hapësirat sociale, zyrat dhe të ngjashme. Plasteret e gipsit janë të përshtatshme për aplikimin e dorës dhe të makinës. Nëse vendosni të suva të makinës, vlerësimi i çmimeve lëviz rreth 9 deri në 13 euro për m2. Lainno - suva çimento mund të përdoret në dhomat me lagështi të lartë - banjo dhe kuzhinë. Suva e tillë mund të jetë e qetë ose e strukturuar dhe mund të aplikohet në makinë. Krahasuar me suva të gipsit, çmimi vlerësohet në 7 - 8 euro për m2. Suva e gëlqeres pa çimento e shtuar është një suva e dytë klasike. Mund të jetë e butë, e trashë ose llaç. Nëse vendosni për këtë lloj suva, do të paguani 10 - 12 euro për m2. Linjat e mëparshme tregojnë se çmimet e suvateve të makinës janë të ndryshme. Dhe sa paguani varet nga faqja ku jetoni. Nëse keni mjeshtra të dobishëm në lagjen tuaj, mund të supozohet të korrte. Mbajtësi i mirë i pllakave të makinës mund të ketë punë të caktuar për disa javë, dhe muaj më parë dhe më shumë para mund të kërkohet për punë të mirë. Prandaj, mos hezitoni dhe të përpiqeni të kërkoni për makinerinë plastike në Wilio tashmë sot.