Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Magazina, depo

Kërkoni magazinier, qiradhënës për magazina, magazina? Kemi 6,722 punëtorë magazine në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,390 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Magazina, depo

Sa kushtojnë magazinat dhe ambientet e magazinimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në magazina dhe magazina: shitje dhe dhënie me qira të depove. Çmimet për marrjen me qira të hapësirës së magazinimit janë rreth 50-500 euro në muaj. Artikulli më i shtrenjtë në magazina dhe zona magazinimi është zakonisht shitja e një magazine me panel diellor dhe portë automatike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: tarifat administrative dhe shërbimet e pasurive të paluajtshme, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-220 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 6,722. Nuk keni më nevojë të kërkoni: magazina, magazina çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,390 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Magazina, depo

Çmimet mesatare

Çmim të ulët207,60 L/m2 / muaj
Çmimi mesatar384,60 L/m2 / muaj
Cmim i larte550,20 L/m2 / muaj
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Transport, sherbime transportiSa kushton transporti, transporti dhe korrieri? Në shërbimet e transportit, transportit dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?