Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Lyerje, bojaxhi / moler

Jeni ne kerkim te nje piktori per punime pikture? Ne kemi 30,747 piktorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,167 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lyerje, bojaxhi / moler

Sa kushton puna e lyerjes dhe piktori? Gjatë punimeve të lyerjes dhe lyerjes, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: pastrimin e sipërfaqes nga papastërtitë, mistri, depërtim, aplikim të bojës. Çmimet e bojaxhinjve janë rreth 1-3 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në punën e pikturës është zakonisht një riparim i plotë i një muri të dëmtuar. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: furçë, rula, shirit maskues, letër mbivendosje, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 30,746. Nuk ke pse te shikosh me: punime lyerje, cmim bojaxhi, tek ne do te merrni ofertat me te mira dhe punime cilesore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,167 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Lyerje, bojaxhi / molerÇmimet mesatare

Çmim të ulët60,00 L/m2
Çmimi mesatar87,00 L/m2
Cmim i larte120,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punimeve të pikturës, piktor

Për të mësuar çmimin e saktë të punës së pikturës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pikturës, piktorit.

Ngjyrat e vjetra obrdie - malastri klasik60,00L / m2
Heqja e pikturave të vjetra; Pikat e kruarjes së cilësisë së dobët, shtrydhësi i rrezikshëm me pikturë në lagështirë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Penetrimi i mureve dhe tavaneve54,00L / m2
Duke aplikuar një shtresë depërtimi për aderimin më të mirë të ngjyrës.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pikturë në të bardhë 2 herë108,00L / m2
Muret e pikturuara dhe tavanet e dhomës së brendshme. Aplikimi i veshjes në dy shtresa.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përfundim dekorativ300,00L / m2
Aplikimi i suvasit dekorativ.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Suva venecianeSa kushton llaçi venecian? Për llaçin venecian, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Suva dekorativeSa kushtojnë suvatë dekorative? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime për suva dekorative:...
TapetaSa kushton ngjitja e letër-muri? Kur ngjitim letër-muri, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Ngjyrosje druriSa kushton ngjyrosja e drurit? Gjatë lyerjes së drurit, ne shpesh ofrojmë...
Trajtimi me druSa kushton trajtimi i drurit? Gjatë përpunimit të drurit, ne shpesh ofrojmë...
Trajtim siperfaqesor i metaleveSa kushton një përfundim metalik? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trajtim siperfaqesorSa kushton trajtimi i sipërfaqes? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
StukoSa kushton llaçi? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime për llaçin: inspektim, pastrim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023