Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Llogaritja e bilancit te energjise

Po kërkoni një ekspert në llogaritjen e bilancit të energjisë? Ne kemi 22,277 ekspertë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,880 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Llogaritja e bilancit te energjise

Sa kushton llogaritja e bilancit të energjisë? Gjatë llogaritjes së bilancit të energjisë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: llogaritja e koeficientit të ngrohjes dhe ventilimit, llogaritja e konsumit të energjisë primare dhe planifikimi i dritareve. Çmimet për llogaritjen e kërkesës për ngrohje për ngrohje dhe ftohje të ndërtesave janë rreth 200-500 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në llogaritjen e bilancit të energjisë është zakonisht përgatitja e llogaritjes së bilancit të energjisë për ndërtesat multifunksionale. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsulencë dhe këshilla, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,277. Nuk keni pse të kërkoni më: llogaritjen e çmimit të bilancit të energjisë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,880 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Llogaritja e bilancit te energjiseÇmimet mesatare

Çmim të ulët12 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar18 900,00 L/projekt
Cmim i larte27 600,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve që llogarit bilancin energjetik

Për të mësuar llogaritjen e saktë të çmimeve të bilancit të Energetit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e llogaritjes së bilancit të energjisë.

Llogaritja e bilancit të energjisë18 000,00L / gjitha
Llogaritja e bilancit të energjisë, llogaritja e koeficientit të ngrohjes dhe ventilimit, llogaritja e konsumit të energjisë primare dhe konvertimi i shtëpive familjare të urave termike.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Llogaritja e bilancit të energjisë30 000,00L / gjitha
Llogaritja e bilancit të energjisë, llogaritja e koeficientëve të ngrohjes dhe ventilimit, llogaritja e konsumit të energjisë primare dhe konvertimi i ndërtesës së banesave termike.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim6 000,00L / gjitha
Konsultimet në vend për të cilat është tërhequr llogaritja e bilancit të energjisë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Këshillim1 200,00L / orë
Llogaritja e normës së orëve të bilancit të energjisë të objektit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?