Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Lista e elaborimit te punimeve

Po kërkoni një stilist për të hartuar një listë detyrash? Ne kemi 21,643 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lista e elaborimit te punimeve

Sa kushton për të bërë një listë të detyrave? Gjatë hartimit të listës së punimeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përpunimi i pasqyrës së zërit të punimeve individuale të ndërtimit dhe montimit në njësi matëse, përpunimi i zërit buxhetor të ndërtimit. Çmimet e raportit të progresit dhe të detyrës janë rreth 390-570 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në përpunimin e listës së punimeve është zakonisht përpunimi i dokumentacionit të projektit dhe llogaritja e sipërfaqeve totale duke përdorur softuer të përshtatshëm. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultim, inkorporim të ndryshimeve, të cilat mesatarisht kushtojnë 20-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,643. Nuk keni më nevojë të kërkoni: përpunimin e listës së çmimeve të punimeve, tek ne do të merrni ofertat më të favorshme dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Lista e elaborimit te punimeveÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/orë
Çmimi mesatar1 980,00 L/orë
Cmim i larte3 000,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Listës së Punës

Për të mësuar çmimin e saktë të listës së punës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në këtë kategori duke zhvilluar një listë të punimeve.

Përgatitja e listës ligjore - deklaratë420.0L / artikull
Zhvillimi i një liste të punimeve deri në 20 artikuj.
Së bashku
artikull
Futni kërkesën
Përgatitja e listës ligjore - deklaratë360.0L / artikull
Zhvillimi i një liste të punimeve mbi 20 artikuj deri në 50.
Së bashku
artikull
Futni kërkesën
Përgatitja e listës ligjore - deklaratë300.0L / artikull
Zhvillimi i një liste të punimeve mbi 50 artikuj deri në 10.
Së bashku
artikull
Futni kërkesën
Përgatitja e listës ligjore - deklaratë240.0L / artikull
Zhvillimi i një liste të punimeve mbi 100.
Së bashku
artikull
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?