Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Lidhje elektrike

Po kërkoni një elektricist për lidhjen elektrike? Ne kemi 22,505 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lidhje elektrike

Sa kushton lidhja elektrike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për lidhjet elektrike: përgatitja e projektit, kyçja, shitja e matësve të energjisë elektrike. Çmimet e lidhjes së energjisë elektrike janë rreth 200-500 euro për kyçje. Artikulli më i shtrenjtë brenda një lidhjeje elektrike është zakonisht përgatitja e një projekti të plotë lidhjeje. Kostot shtesë mund të përfshijnë: një aplikim për një lidhje elektrike, që kushton mesatarisht 50-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,505. Mos kërkoni më tej: çmimi i lidhjes elektrike, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Lidhje elektrikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 269,40 L/një copë
Çmimi mesatar4 495,20 L/një copë
Cmim i larte6 912,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të lidhjes elektrike

Për të mësuar çmimin e saktë të lidhjeve elektrike, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e lidhjes elektrike.

Shtëpia familjare - Lidhja1 440,00L / M.
Lidhja e shtëpisë familjare. Kabllo e energjisë së bakrit të ruajtur lirshëm 1-cikle 0.6 / 1 kv 4x10, punë gërmimi, kabllo në mulli, thekër backspace, peizazhit.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Projekti9 000,00L / gjitha
Projekti i Instalimit Elektrik
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lidhja për ndërtesën e apartamenteve1 680,00L / M.
Lidhja për kabllo të banimit të banesës Power bakrit të ruajtur lirshëm 1-cikle 0.6 / 1 kv 4x16, punë gërmimi, ruajtje të kordonit, rollback thekër, peizazh.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Tarifa e lidhjes15 000,00L / gjitha
Tarifa për lidhjen e lidhjeve elektrike për ndërtesën e shtëpisë ose apartamenteve.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
ElektricistSa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët:...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?