Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Lidhja e ujesjellesit, lidhja e kanalizimeve

Po kërkoni një hidraulik për të vendosur një lidhje uji dhe kanalizimi? Ne kemi 23,710 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lidhja e ujesjellesit, lidhja e kanalizimeve

Sa kushton vendosja e një lidhjeje të furnizimit me ujë, kanalizimeve? Gjatë vendosjes së ujësjellësit, lidhjes së kanalizimeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: punime tokësore dhe ndërtimore, punë montimi profesionale gjatë instalimit të tubave dhe një bosht inspektimi. Çmimet e lidhjes me ujësjellës-kanalizimet janë rreth 150-550 euro për instalim. Artikulli më i shtrenjtë në vendosjen e një lidhjeje të furnizimit me ujë dhe kanalizimeve është zakonisht lidhja e të gjitha kanalizimeve me tubin kryesor të kullimit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: këshilla profesionale dhe shërbim, i cili kushton mesatarisht 40-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,710. Nuk keni më nevojë të kërkoni: vendosjen e një lidhjeje ujësjellësi, kanalizimesh, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Lidhja e ujesjellesit, lidhja e kanalizimeveÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 400,00 L/operacion
Çmimi mesatar4 620,00 L/operacion
Cmim i larte6 120,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Lidhjeve të Ujit dhe Kanalizimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të vendosjes së lidhjeve të ujit dhe kanalizimit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e themelimit të ujit, lidhjes së kanalizimeve.

Ujë3 420,00L / M.
Zbatimi i punës së Tokës dhe Gërmimeve, Kuvendit dhe Furnizimit me tuba, bosht i përshtatshëm, montimi i ujëmatësve, transporti.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Konsultim3 000,00L / gjitha
Konsultimet në vendin e themelimit të lidhjes së ujit ose kanalizimeve.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Këshillim1 200,00L / orë
Konsulencë për të krijuar një lidhje të furnizimit me ujë ose kanalizim.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Kanalizim3 840,00L / M.
Zbatimi i punës së tokës dhe gërmimit, montimit dhe furnizimit të tubave, boshtit të përshtatshëm, transportit.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?