Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Lidhja e sherbimeve komunale

Po kërkoni një ofrues të rrjeteve inxhinierike? Ne kemi 23,889 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lidhja e sherbimeve komunale

Sa kushtojnë rrjetet inxhinierike? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për rrjetet inxhinierike: ndërtimin e tubacioneve të gazit, linjat e shpërndarjes së energjisë nëntokësore dhe mbitokësore, bordet e furnizimit me ujë dhe kanalizimeve, menaxhimin e rrjeteve elektronike. Çmimet e projektit të rrjetit të shpërndarjes janë rreth 80-100 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në rrjetet inxhinierike është zakonisht dizajni i plotë i rrjeteve të reja inxhinierike. Kostot e tjera mund të përfshijnë: konsulencë, konsulencë, kosto transporti, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,889. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e rrjetit inxhinierik, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Lidhja e sherbimeve komunaleÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar4 725,00 L/projekt
Cmim i larte6 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të rrjeteve inxhinierike.

Për të mësuar çmimin e saktë të rrjeteve inxhinierike, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e rrjeteve inxhinierike.

Ujë3420.0L / M.
Zbatimi i punës së Tokës dhe Gërmimeve, Kuvendit dhe Furnizimit me tuba, bosht i përshtatshëm, montimi i ujëmatësve, transporti.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Elektricitet3120.0L / M.
Zbatimi i punës së tokës dhe gërmimit, montimi dhe shpërndarja e kabllove, ndërprerësit dhe siguria e transportit.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Gaz.4140.0L / M.
Zbatimi i punës së tokës dhe gërmimit, montimi dhe furnizimi i materialeve PE të tubacioneve, kabinete (DRZ) me rregullatorin e presionit të gazit (RTP) deri në 6 m3 / orë. Sigurimi i transportit, dokumentacioni i projektit, puna e teknologjisë së rishikimit.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Kanalizim3840.0L / M.
Zbatimi i punës së tokës dhe gërmimit, montimit dhe furnizimit të tubave, boshtit të përshtatshëm, transportit.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbimet komunale dhe ndertimi i infrastrukturesSa kushtojnë punimet e inxhinierisë civile? Në inxhinierinë civile, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Lidhja e rrjeteve inxhinierike. Nëse vendosni të ndërtoni një shtëpi pranë një qyteti më të vogël ose më të madh të ndërtimit të banesave, shanset që rrjetet themelore të inxhinierisë të nevojshme për të ruajtur shtëpinë tuaj tashmë janë instaluar të ulëta. Gjatë instalimit të këtyre "rrjeteve të shpërndarjes më të mëdha", çdo vend i ndërtimit individual është i lidhur me një kthesë më të vogël ose "anë" që është e mbuluar dhe mbetet e papërdorur derisa të ndërtohet shtëpia kur secili prej këtyre udhëzuesve anësor të shtrihet dhe të lidhet me shtëpinë tuaj, Kështu që ofron të gjitha rrjetet inxhinierike që ofron vetëqeverisja. Të gjitha rrjetet inxhinierike janë instaluar nën tokë për t'u mbrojtur nga dëmtimi dhe para motit. Ata janë gjithashtu të rrezikshëm nëse ata trajtojnë ose rrinë nga toka. Përveç akuzave fillestare të lidhjes për këto rrjete inxhinierike, akuzat mujore janë duke pritur për këto rrjete inxhinierike, të cilat përcaktohen nga sa nga çdo shërbim, pronari i shtëpisë përdor. Rrjetet tipike të inxhinierisë përfshijnë: Ujë Gjatë ndërtimit, një valvul nëntokësor është instaluar në fund të tubit të ujit të quajtur "ndalimi i frenimit". Gjatë ndërtimit të shtëpisë, bakri ose tub plastik uji është i bashkangjitur në indentin që ju çon në shtëpi dhe e furnizon me ujë. Valvula e ndaluar e frenimit lejon instaluesin të fikur furnizimin me ujë komunal në shtëpi nëse është e nevojshme. Kanalizim Kryerja e kanalizimeve çon nga shtëpia juaj në rrugë ku është e lidhur me rrjetin e përgjithshëm të kanalizimeve. Tub i kanalizimeve është ruajtur në mënyrë që të rritet pak, kështu që graviteti transporton të gjitha ujërat e zeza nga lavamanët tuaj, qoshet e dushit, rondele lavanderi, tualete dhe pjatalarëse për ujërat e zeza dhe më tej në impiantet e trajtimit të ujërave të zeza komunale. Elektricitet Për shkak se linjat e fuqisë së tensionit të lartë janë të rrezikshme, kompanitë e shërbimit publik lejojnë rrymën elektrike për të nxjerrë nga një kabinet shpërndarës i mbrojtur nga trajtimi i paautorizuar, i cili quhet transformator dhe i cili është vazhdimisht i bllokuar. Kompania e energjisë elektrike menaxhon të gjithë procesin e furnizimit me energji elektrike nga termocentrali direkt në shtëpinë tuaj. Puna e instalimit elektrik gjatë ndërtesës së shtëpisë është një elektricist i pranueshëm. Gaz. Shumica e komunave furnizojnë pronarët e gazit natyror në shtëpi nën tubacionet e presionit. Ngjashëm me frenimin në tubin e ujit, madje edhe në vendin e lidhjes midis furnizimit me gaz privat dhe tubacionit më të madh të gazit është një valvul. Në këtë mënyrë, është e mundur të çaktivizosh furnizimin me gaz në shtëpi nëse është e nevojshme ose në rast emergjence. Telefon dhe kabllo Në vitet e mëparshme, kompania telefonike do të instalonte televizorë telefoni dhe kabllor në shtëpinë tuaj. Kompania telefonike do të bashkëngjitni shërbimin tuaj telefonik dhe kompania kabllore do t'ju ofrojë një kabinet kabllor për t'u lidhur me televizorin tuaj. Teknologjitë në këto zona kanë ndryshuar kaq shpejt dhe vazhdimisht duke ndryshuar ritmin e pabesueshëm. Për shkak të zgjerimit të telefonave të mençur, shumica e pronarëve të shtëpive nuk janë më telefona të instaluar ose të fiksuar. Teknologjitë e reja satelitore dhe pa tel po ndryshojnë vazhdimisht mënyrën se si përdorim TV dhe kompjutera. Kur planifikoni një projekt ndërtimi të shtëpive, kontaktoni ekspertët tuaj në këto fusha për të instaluar infrastrukturën më të përditësuar në ndërtesën tuaj.