Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Lidhja e gazit

Jeni ne kerkim te gazit per lidhje gazi, lidhje gazi? Ne kemi 22,056 gazinierë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,707 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lidhja e gazit

Sa kushton lidhja me gaz dhe lidhja me gaz? Gjatë lidhjes së gazit dhe gazit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: lidhjen e gazit në një pronë të re, gazifikimin e një prone ekzistuese, ndryshime teknike që lidhen me zvogëlimin ose zgjerimin e numrit të pajisjeve ekzistuese të gazit. Çmimet e lidhjes në rrjetin e shpërndarjes së gazit dhe gazsjellësit janë rreth 300-500 euro për kyçje. Artikulli më i shtrenjtë në lidhjen e lidhjes së gazit dhe gazit është zakonisht lidhja e një lidhjeje gazi në distanca të gjata me një tubacion çeliku nën rrugën e asfaltuar. Kostot shtesë mund të përfshijnë: tarifat administrative, certifikimin, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,056. Nuk keni më nevojë të kërkoni: lidhje me gaz, çmim të lidhjes me gaz, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,707 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Lidhja e gazitÇmimet mesatare

Çmim të ulët19 200,00 L/një copë
Çmimi mesatar24 180,00 L/një copë
Cmim i larte30 300,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të lidhjes së gazit dhe gazit

Për të mësuar çmimin e saktë të lidhjeve të gazit dhe gazit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e lidhjes së gazit, një lidhje me gaz.

Lidhje.9600.0L / gjitha
Lidhja me rrjetin e shpërndarjes së gazit në kategorinë e familjes.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Narrasing1200.0L / gjitha
Proklamatë e detyrueshme për bluzë të gazit si një ndërtesë e vogël për personat fizikë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Plynár.1689.0L / orë
Kuvendi i gazit punon në rangun e më pak se 4 orëve; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Instalimi dhe Van4140.0L / M.
Zbatimi i punës së tokës dhe gërmimit - Kuvendi dhe furnizimi i materialeve PE të tubacioneve, kabinete (DRZ) me rregullatorin e presionit të gazit (RTP) në 6 m3 / h, transportin, dokumentacionin e projektit, punën e teknologjisë së rishikimit.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?