Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Levizja dhe largime

Jeni duke kërkuar për një shkarkues? Ne kemi 19,303 lëvizës në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,354 profesionistë të regjistruar

85,446 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Levizja dhe largime

Sa kushton një shkarkim? Gjatë lëvizjes, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: paketimin e sendeve dhe rrobave në kuti, ngarkimin, shkarkimin dhe transportin e mobiljeve, kutive dhe sendeve të mëdha. Çmimet për shërbimet e lëvizjes janë rreth 25-55 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në një shkarkim është zakonisht shkarkimi dhe transportimi i pajisjeve të mëdha. Kostot shtesë mund të përfshijnë: qiranë e kutisë, sigurimin, tarifën shtesë për transportin jashtë zonës së përcaktuar, e cila kushton mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,303. Mos kërkoni më tej: duke shkarkuar çmimin, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,354 profesionistë të regjistruar

85,446 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Levizja dhe largime

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 680,00 €/orë
Çmimi mesatar2 496,00 €/orë
Cmim i larte3 300,00 €/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lëvizja e çmimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të shkarkimit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e shkarkimit.

Shkarkimi i Burmes rëndë2700.0€ / një copë
Shkarkimi i burimeve të rënda me peshë 300-399 kg
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shkarkimi i apartamenteve1320.0€ / orë
Shkarkimi i një apartamenti me dy dhoma; Shkarkimi më pak se 4 orë
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Zyrat e lëvizshme2550.0€ / orë
Zhvendosja e zyrave nga një ndërtesë në tjetrën, duke përfshirë mobilje.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Ruajtje30.0€ / ditë
Magazinimi i mobiljeve dhe pajisjeve të tjera në një depo të nxehtë. Çmimi për 1m3.
Së bashku
ditë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Transport, sherbime transportiSa kushton transporti, transporti dhe korrieri? Në shërbimet e transportit, transportit dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?