Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Lende drusore ndertimi, dru

Jeni duke kërkuar për një furnizues për lëndë druri ndërtimi, dru? Ne kemi 21,987 furnizues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lende drusore ndertimi, dru

Sa kushton druri dhe druri? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për lëndë druri dhe dru ndërtimi: prodhimi i lëndës drusore të rrafshuar, tabelave, drurit të profilit dhe prizmave të ngjitur. Çmimet e dërrasave, dërrasave dhe prizmave të drurit janë rreth 0,30-6 euro për metër. Artikulli më i shtrenjtë në lëndën drusore dhe drurin e ndërtimit është zakonisht prodhimi i prizmit të bredhit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: qiranë e pajisjeve, sharrat dhe kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,987. Nuk keni më nevojë të kërkoni: lëndë druri, çmim druri, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Lende drusore ndertimi, druÇmimet mesatare

Çmim të ulët114,00 L/metër
Çmimi mesatar218,40 L/metër
Cmim i larte366,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të drurit të ndërtimit dhe drurit

Për të mësuar çmimin e saktë të drurit të ndërtimit dhe drurit, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e lëndës drusore, dru.

Bordet dhe photools nga bredh11520.0L / m3
Bordet dhe fotografitë nga bredhi i papërfunduar i pandërprerë dhe trashësi 13-15 mm, gjerësi 140-200 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Bordet dhe fotot nga pisha11640.0L / m3
Bordet dhe fotot nga pisha e paarritur e pandërprerë dhe trashësi 13-15 mm, gjerësi 140-200 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Prisms nga smreku.11820.0L / m3
Prisms nga Smrek Unworked luajtur cilësi II, seksioni kryq 76-100 cm2, gjatësi 4000-6500 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Prisms nga Borovice.13140.0L / m3
Prismat e pishave të papërpunuara të luajtura të luajtura i, seksioni kryq 76-100 cm2, gjatësi 4000-6500 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Material per ndertimSa kushton materiali i ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?