Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Lende druri te laminuara

Po kërkoni një furnizues për dru të ngjitur dhe prizma? Ne kemi 17,732 furnizues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lende druri te laminuara

Sa kushton druri dhe prizmat e ngjitur? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dru të ngjitur dhe prizma: prodhimi i drurit ndërtimor dhe prizmave të laminuara të ngjitura. Çmimet e prizmave dhe dërrasave të BSH janë rreth 1.50-13 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda drurit të ngjitur dhe prizmave janë zakonisht prizmat e ngjitur me përmasa 160x160 cm. Kostot e tjera mund të përfshijnë: kostot e transportit, prodhimi i përmasave atipike, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,732. Mos kërkoni më tej: çmimi i drurit të ngjitur dhe prizmave, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Lende druri te laminuaraÇmimet mesatare

Çmim të ulët90,00 L/metër
Çmimi mesatar451,80 L/metër
Cmim i larte780,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të drurit të ngjitur dhe prisms

Për të mësuar çmimin e saktë të drurit dhe prisms ngjitur, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e drurit dhe prisms ngjitur.

Prism i lidhur me shtresa.600,00L / M.
Prismat e lidhura me shtresa të lidhura prej 40 mm x 80 mm x 2 500 mm për attikën papafingo, ndërtimet e brendshme dhe gjithashtu për të ndërtuar një strehë për një automjet.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Design Wood - Prism27 840,00L / m3
Lëndë drusore strukturore - prisms CVH, cilësi industriale NSI me dimensione 60x80x13000 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Design Wood - Prism30 420,00L / m3
Lëndë drusore strukturore - prisms CVH, cilësi industriale NSI me 140x160x13000 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Prism i lidhur me shtresa.420,00L / M.
Laminated sondë e ngjitur SI 60 mm x 120 mm x 3000 mm për përdorim në ndërtimin e strukturave të larta të ngarkesës statike.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Material per ndertimSa kushton materiali i ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?