Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Leje ndertimi

Po kërkoni një avokat për leje ndërtimi? Ne kemi 21,466 avokatë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Leje ndertimi

Sa kushton një leje ndërtimi? Me leje ndërtimi, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pajisje për leje ndërtimi, vendim zonimi, vendim për miratimin e ndërtesës. Çmimet e lejeve për ndërtim janë rreth 100-700 euro për leje. Artikulli më i shtrenjtë në një leje ndërtimi është zakonisht një leje ndërtimi në një procedurë të përbashkët zonimi dhe ndërtimi. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: lejet shtesë të ndërtimit - legalizimi i ndërtimit, përpunimi i vendimit për lejen e ndryshimit të ndërtimit të përfunduar - zgjerimi, superstrukturat, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,466. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e lejes së ndërtimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Leje ndertimiÇmimet mesatare

Çmim të ulët57 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar124 800,00 L/projekt
Cmim i larte171 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të lejes së ndërtuar

Për të mësuar çmimin e saktë të lejes së ndërtuar, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një leje për ndërtimin e kategorive.

Leja e ndërtimit pas vendimeve territoriale të lëshuara38400.0L / gjitha
Hartimi i lejes së ndërtimit pas autoritetit kompetent në fjalë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Zinxhim38400.0L / gjitha
Vendimi territorial i lëshuar në procedurat e ndara territoriale.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Leja e ndërtimit në procedurat e ndërtimit42000.0L / gjitha
Hartimi i lejes së ndërtimit në një procedurë të kombinuar të ndërtimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Autorizimi i ndërtesës së studios9000.0L / gjitha
Hartimi i lejes për të ndërtuar një shtëpi mirë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?