Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Legalizim i ndertesave

Kërkoni një avokat për legalizimin e ndërtimit? Ne kemi 14,909 avokatë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Legalizim i ndertesave

Sa kushton legalizimi i një ndërtese? Gjatë legalizimit të një ndërtese, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: analiza e disponueshmërisë së legalizimit, përpunimi i dokumentacionit, aktivitetet inxhinierike. Çmimet për marrjen e një leje ndërtimi të vlefshme janë rreth 950-2700 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në legalizimin e ndërtimeve është zakonisht përgatitja e plotë e dokumentacionit për legalizimin e dasmës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimin, përfshirjen e kërkesave, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-250 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 14,909. Nuk keni më nevojë të kërkoni: legalizimin e çmimit të ndërtimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Legalizim i ndertesaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët57 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar124 800,00 L/projekt
Cmim i larte171 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Legalizimit të Strukturës

Për të mësuar çmimin e saktë të legalizimit të punimeve, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e legalizimit të ndërtesave.

Leje ndërtimi102000.0L / gjitha
Marrja e një leje ndërtimi të vlefshme.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shije15000.0L / gjitha
Dokumentacioni për legalizimin e ndërtimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim2400.0L / orë
Konsultimi për legalizimin e ndërtimit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Aktiviteti inxhinierik2700.0L / orë
Aktiviteti Inxhinierik - Dokumentet e hyrjes, sondazhet, mendimet e ekspertëve dhe opinionet mbi ndërtimin.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?