Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kutite e paneleve elektrike dhe siguresave - instalim dhe riparim

Jeni në kërkim të një elektricist për distribucionin dhe kutitë e siguresave - instalim dhe riparim? Ne kemi 22,737 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kutite e paneleve elektrike dhe siguresave - instalim dhe riparim

Sa kushton instalimi dhe riparimi i kutisë së shpërndarjes dhe siguresave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për instalimin dhe riparimin e centraleve dhe kutive të siguresave: riparime dhe instalime të centraleve shtëpiake, centraleve të njehsorëve të energjisë elektrike dhe kabineteve të prizave. Çmimet e montimit dhe riparimit të ndërprerësit janë rreth 15-30 euro për operacion. Artikulli më i shtrenjtë në montimin dhe riparimin e kutisë së shpërndarjes dhe siguresave është zakonisht riparimi dhe montimi i një kabineti prej dy metrash. Kostot shtesë mund të përfshijnë: blind, kuti dhe bravë, të cilat kushtojnë mesatarisht 1-10 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,737. Mos kërkoni më tej: kutitë e shpërndarjes dhe siguresave - çmimi i instalimit dhe riparimit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kutite e paneleve elektrike dhe siguresave - instalim dhe riparimÇmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/operacion
Çmimi mesatar1 314,00 L/operacion
Cmim i larte1 800,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të instalimit dhe riparimin e kabineteve të shpërndarjes dhe të sigurimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të instalimit dhe riparimin e kutisë së shpërndarjes dhe të sigurimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e shpërndarjes dhe kabineteve të siguresave - instalimin dhe riparimin.

Instalimi i kabinetit të deshmered dhe po esting1 356,00L / një copë
Montimi i një shtylle të pandërprerë dhe të esting, kabineti plastik - lloji i SR 1.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Duke zëvendësuar pjesët e mbulon istiacich162,00L / një copë
Duke zëvendësuar një pjesë të pajisjeve të pastrimit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Re Kabineti plastik1 021,20L / një copë
Kabineti Re plastike për ZSE, SSE, VSE - një fazë, unitet, një parapagues.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
RE gardërobë plastike (një fazë / trefazore)1 650,00L / një copë
Re Kabineti plastik - uniteti me një fazë / trefazore, Matja e kombinuar e grupit 5-8.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
ElektricistSa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët:...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?