Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kurbet

Po kërkoni një specialist të frenimit? Ne kemi 22,222 specialistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,314 profesionistë të regjistruar

85,268 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Kurbet

Sa kushtojnë frenat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për bordurat: sipërfaqe ndërtimi, shtrimin e bordurave për trotuare, parkingje, sipërfaqe të asfaltuara, trajtim me fuga dhe ngjeshje. Çmimet e shtrimit të blloqeve të gurit që ndajnë trotuarin nga rruga janë rreth 3,2-4,8 euro për m. Artikulli më i shtrenjtë brenda bordurave është zakonisht instalimi i bordurave për rrugë dhe zona më të mëdha. Kostot e tjera mund të përfshijnë: pastrimin, mirëmbajtjen, riparimin, shpenzimet e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-280 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,222. Mos kërkoni më tej: ul çmimin, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,314 profesionistë të regjistruar

85,268 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
Kalkulator

Çmimi i frenuar

Për të mësuar çmimin e saktë të çmimeve, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë CIRK.

Hedhjen e frenimit të parkut270.0L / metër
Vendosja e qarqeve të parkut pa punime tokësore. Çmimi është: cutouts frenuar, nxitjen dhe kompaktimin e materialit themelor, frenat e frenave në beton.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Hedhjen e rrugëve420.0L / metër
Vendosja e qarqeve të rrugëve pa punime tokësore. Çmimi është: frenimi i frenimit, duke nxitur ayshutting materialin themelor, shtrirjen e qarqeve në beton dhe ndërhyrje.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Gërmimet nën frenimin90.0L / metër
Duke thelluar hendekun në skajet në mënyrë që ata të mund të ndërtojnë baza për të akomoduar qarqe, dhe agregati i saj i grimcuar podsinky.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Çmontim108.0L / metër
Duke hequr qarqet e parkut ose rrugëve.
Së bashku
metër
Futni kërkesën

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?