Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kulmi i oxhakut

Jeni duke kërkuar për një pastrim oxhak në një çati oxhaku? Kemi 16,951 oxhakpastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Kulmi i oxhakut

Sa kushton çatia e oxhakut? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për çatitë e oxhaqeve: projektim i llojit më të përshtatshëm të çatisë, instalim dhe shërbim. Çmimet e kokës së Meidinger janë rreth 16-30 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda një çati oxhaku është zakonisht një çati oxhaku bakri. Kostot shtesë mund të përfshijnë: aksesorët e kapjes, shërbimin pas garancisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,951. Mos kërkoni më tej, çatia e oxhakut është çmimi që do të keni me ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Kulmi i oxhakut

Çmimet mesatare

Çmim të ulët935,40 L/një copë
Çmimi mesatar1 252,80 L/një copë
Cmim i larte1 641,60 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Çmimeve të Çmimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të ketrit Chimnet, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e çatisë së oxhakut.

Chimney çelik inox chymney në oxhak me një drejtim9120.0L / një copë
Stainless Steel oxhak Shavings në një katëshe oxhak të përshtatshme për sistemin e oxhakut qeramike me tre shtresa.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mburoja e oxhakut d 120 mm1080.0L / një copë
Çatia e oxhakut të çelikut për d 120 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shield oxhak d 160 mm1500.0L / një copë
Stainless Steel oxhak shavings për d 160 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shield oxhak d 250 mm2580.0L / një copë
Steel çelik inox chimney për d 250 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?