Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kulm ekologjik

Jeni duke kërkuar për një çati të gjelbër? Ne kemi 21,757 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kulm ekologjik

Sa kushton një çati e gjelbër? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për çatitë e gjelbra: orientimi i çatisë, llogaritja e çmimit, zbatimi, mirëmbajtja. Çmimet e çatisë së bimësisë janë rreth 60-150 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda një çati të gjelbër është zakonisht përdorimi i mbjelljes speciale. Kostot shtesë mund të përfshijnë: hidroizolimin e çatisë, nënshtresën e çatisë, sukulentët, të cilët kushtojnë mesatarisht 350-600 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,757. Mos kërkoni më tej: çmimi i çatisë së gjelbër, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kulm ekologjikÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 600,00 L/m2
Çmimi mesatar5 700,00 L/m2
Cmim i larte9 000,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Kulës së Gjelbër

Për të mësuar çmimin e saktë të çatisë së gjelbër, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për secilin shërbim në kategorinë e kulmit të gjelbër.

Çati intensive e gjelbër2 400,00L / m2
Kulmi i gjelbër i fortë - dizajn, instalim.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mbërthen çati të gjelbër3 600,00L / m2
Mbërthen çati të gjelbër - dizajn, instalim.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim7 200,00L / gjitha
Konsultimi për të hartuar dhe instaluar kulmin e gjelbër.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1 920,00L / orë
Normat e orëve të asamblesë së kulmit të gjelbër.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?