Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kujdestare per femije

Jeni duke kërkuar për një kujdestar për fëmijë? Ne kemi 3,749 kujdestarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kujdestare per femije

Sa kushton kujdesi për fëmijët? Kur kujdesemi për fëmijët, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kujdes afatgjatë për fëmijët, aktivitete të kujdesit të shkurtër dhe sporadik. Çmimet e kujdesit për fëmijë dhe kujdesit të fëmijëve janë rreth 4-10 euro në orë. Aktivitetet speciale për fëmijët janë zakonisht artikulli më i shtrenjtë në kujdesin ndaj fëmijëve. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: dërgimin e fëmijëve në shkollë dhe në rrethe, shpenzimet e transportit që kushtojnë mesatarisht 5-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 3,749. Mos kërkoni më tej: kujdestari i fëmijëve, kujdesi për fëmijët, ofertat më të mira dhe puna cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kujdestare per femijeÇmimet mesatare

Çmim të ulët270,00 L/orë
Çmimi mesatar331,20 L/orë
Cmim i larte420,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kujdes dhe infermieriSa kushton kujdesi? Në kujdes, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kujdes...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?