Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kujdesi per te moshuarit / kujdesi per personat me aftesi te kufizuara

Po kërkoni një kujdestar për të moshuarit? Ne kemi 3,360 kujdestarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,299 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Kujdesi per te moshuarit / kujdesi per personat me aftesi te kufizuara

Sa kushton kujdesi për të moshuarit? Kur kujdesemi për të moshuarit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kujdesin për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara të rënda. Çmimet e infermierëve që ofrojnë kujdes për të moshuarit dhe invalidët janë rreth 5-9 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në kujdesin e të moshuarve është zakonisht kujdesi për personat me nevoja të veçanta. Kostot shtesë mund të përfshijnë: pajisjen e një shtëpie të shërbimeve sociale, e cila kushton mesatarisht 100-450 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 3,360. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e kujdesit të moshuar / paaftësisë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,299 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Kujdesi per te moshuarit / kujdesi per personat me aftesi te kufizuara

Çmimet mesatare

Çmim të ulët180,00 L/orë
Çmimi mesatar315,60 L/orë
Cmim i larte480,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Kujdes dhe infermieriSa kushton kujdesi? Në kujdes, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kujdes...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?