Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kujdes dhe infermieri

Jeni duke kërkuar për një dado? Ne kemi 3,829 kujdestarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kujdes dhe infermieri

Sa kushton kujdesi? Në kujdes, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kujdes afatgjatë për fëmijët, aktivitete të shkurtra dhe sporadike të kujdesit, kujdes për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara të rënda. Çmimet e kujdesit dhe trajtimit janë rreth 4.50-7 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në kujdes është zakonisht kujdesi për njerëzit me nevoja të veçanta. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mobilimin e një shtëpie për shërbime sociale, aktivitete të veçanta për fëmijët, shoqërimin e fëmijëve në shkollë dhe klube, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 3,829. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e kujdesit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kujdes dhe infermieriÇmimet mesatare

Çmim të ulët240,00 L/orë
Çmimi mesatar420,00 L/orë
Cmim i larte600,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kujdestare per femijeSa kushton kujdesi për fëmijët? Kur kujdesemi për fëmijët, ne shpesh ofrojmë...
Kujdesi per te moshuarit / kujdesi per personat me aftesi te kufizuaraSa kushton kujdesi për të moshuarit? Kur kujdesemi për të moshuarit, ne...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?