Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kositje bari, lendine

Po kërkoni një kopshtar për të kositur barin? Ne kemi 12,846 kopshtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kositje bari, lendine

Sa kushtojnë shërbimet e kositjes? Gjatë kositjes së barit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kositje lëndine, prerje shkurresh, heqje barërat e këqija. Çmimet e mirëmbajtjes së lëndinave janë rreth 8-10 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e kositjes është zakonisht këshilla për kopshtin. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: makinë kositëse, secateurs, substrate për mbjelljen e barit, e cila kushton mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 12,846. Mos kërkoni më tej për të gjitha pajisjet tuaja të preferuara artizanale: Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë për paratë.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kositje bari, lendineÇmimet mesatare

Çmim të ulët7,80 L/m2
Çmimi mesatar11,40 L/m2
Cmim i larte18,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të kositjes së barit

Për të mësuar çmimin e saktë të kositjes së barit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kositjes së barit.

Kositje riedke qëndrojë21 840,00L / ha
Testimi i qëndrimit të rrallë me largimin në vendin e një periudhe bimëshe.
Së bashku
ha
Futni kërkesën
Qëndrimi i mesëm i dendur33 000,00L / ha
Kositje lëndinë të mesëm të dendur me largimin në një vend në një periudhë vegjetative të kullotave.
Së bashku
ha
Futni kërkesën
Kositjen e qëndrimit të dendur46 860,00L / ha
Kositje lëndinë të dendur me largimin në vendin në një periudhë vegjetative të kullotave.
Së bashku
ha
Futni kërkesën
Kositjen e bimës së ujit të rrallë në breg58 440,00L / ha
Kërcimi i rrumbullakët qëndrojnë me largimin në vendin e një periudhe bimësh të bimëve të ujit në breg.
Së bashku
ha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?