Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kopshti i shtepise, vila

Po kërkoni një ndërtues për shtëpi kopshtesh, vila? Ne kemi 20,234 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Kopshti i shtepise, vila

Sa kushtojnë shtëpitë e kopshtit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për shtëpitë e kopshtit: përgatitjen e projektit të personalizuar, transportin dhe montimin. Çmimet e vilave të kopshtit janë rreth 900-1200 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në shtëpitë e kopshtit është zakonisht prodhimi i një vilë me një strehë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: llakimin, trajtimin e drurit, i cili kushton mesatarisht 100-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,234. Nuk keni më nevojë të kërkoni: shtëpi kopshtesh, vila çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Kopshti i shtepise, vila

Çmimet mesatare

Çmim të ulët113 700,00 L/një copë
Çmimi mesatar124 920,00 L/një copë
Cmim i larte131 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të shtëpive të kopshtit dhe cottages

Për të mësuar çmimin e saktë të shtëpive të kopshtit dhe cottages, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë Kopshti shtëpitë, cottages.

Catka.282000.0L / gjitha
Materiali: bredh, dimension: 300 cm x 480 cm, dyert: 124 x 196 cm, dritare: 2x 98 x 134 cm, trashësi materiale: 44 mm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi90000.0L / gjitha
Vilë kopsht me një sipërfaqe prej 7.5m2, e cila mund të përdoret nëse do të vendosen ose ruajnë pishinat, mjetet ose aksesorët e pishinës. Është bërë nga druri i ruajtur i bredhit. Shtëpia përfshin dritaret, dyert, pajisjet dhe dyshemenë, bllokohet me çelësin. Dimensioni: 300 cm x 250 cm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim9000.0L / gjitha
Konsultimi në vend Ndërtimi i Shtëpisë së Kopshtit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Norma e orëve të ndërtimit të shtëpive të kopshtit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?