Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kopesht dimeror

Po kërkoni një kopshtar kopshti dimëror? Ne kemi 23,476 kopshtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kopesht dimeror

Sa kushton një kopsht dimëror? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për konservatorin: projektim dhe vizualizim, fokusim, zdrukthtari dhe montim të konservatorit. Çmimet e tarracës me xham janë rreth 3 mijë deri në 15 mijë euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në konservator është zakonisht prodhimi i konservatorëve rrëshqitës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimin dhe përfshirjen e ndryshimeve, shërbimin pas garancisë, i cili kushton mesatarisht 30-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,476. Mos kërkoni më tej: çmimi i kopshtit dimëror, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kopesht dimerorÇmimet mesatare

Çmim të ulët172 800,00 L/një copë
Çmimi mesatar431 196,00 L/një copë
Cmim i larte901 380,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të kopshteve të dimrit

Për të mësuar çmimin e saktë të kopshtit të dimrit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kopshtit të dimrit.

Kopshti i Dimrit 3 x 4.25 m204000.0L / gjitha
Dimensionet e serrave (d x w x v) (cm): 295 x 425 x 285-310, lartësia e murit (cm): 203, Materiali i kornizës: Profilet e avancuara të aluminit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Kopshti i dimrit prej alumini 6,95 x 4.25 m44400.0L / gjitha
Struktura e aluminit plotësohet me mbulim të polikarbonat, xhami jo-thyer zgjat jetën e strukturës së tërë (d x w x v) (cm): 695 x 425 x 285.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim7200.0L / gjitha
Konsultimi për të hartuar dhe instaluar kopshtin e dimrit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Shkalla e orës së kuvendit të kopshtit të dimrit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton kopshti i dimrit? Kopshti i dimrit ose konservatori është një mënyrë për të rritur zonën shtëpiake ose hapësirën tregtare ose komerciale. Është e mundur për të ndërtuar atë gjatë ndërtimit të ri ose si një shtojcë në shtëpinë ose zyrën ekzistuese. Në varësi të klimës lokale dhe përdorimit të dëshiruar, kopshte dimërore mund të dizajnohen për të qenë të përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë vitit ose në të kundërtën vetëm gjatë sezoneve të moderuara. Llojet e konservatorëve janë shumë të ndryshme dhe mund të ketë një serë, një çati mburoja, një derdhje, studio ose dhomë me diell. Furnizuesit e specializuar mund të ndihmojnë në dizajnimin e projektimit ose zhvillimin e planeve arkitekturore ose gjithashtu mund të punojnë me planet ekzistuese të ndërtimit. Ndërtimi i kopshtit të dimrit mund të jetë i thjeshtë dhe i lirë sipas një dizajni standard me dekorime minimale, por mund të jetë gjithashtu një projekt i rivlerësuar i përshtatur me dritare të specializuara, shpërndarje, ngrohje dhe pajisje të tjera. Thuhet se kopshti i dimrit duhet të ketë një kopsht të dimrit sa më të ulët, pak lagështirë të ajrit dhe duhet të jetë në gjendje të mbajë një temperaturë të këndshme. Kur ndërtohet nga baza me përdorimin e drurit, çimentos dhe instalimit të veçantë të dritareve, kostoja totale e projektit do të jetë më e lartë se në rastin e instalimit të parafabrikatit të aluminit ose materialeve të tjera. Shumë pronarë të shtëpive vendosen të imitojnë stilin e një shtëpie ekzistuese në konservator, kështu që kalimi në pjesën e re duket e papërfillshme. Faktorë të shumtë ndikojnë në kopshtin e dimrit: Çmimi për metër katror Çmimi për M2 ndryshon në varësi të përfundimeve të brendshme dhe të jashtme, llojet e materialeve të nevojshme, çmimet e dizajnit arkitektonik dhe shpenzimet e përgjithshme. Një faktor tjetër kyç për kostot m2 është nëse konservatori është ndërtuar për qëllimin e gjithë vitit, ose përdorimit sezonal. Lloji më i dëshirueshëm është kopshte dimërore gjatë gjithë vitit që lidhen me ndërtesën kryesore, ose me një hyrje të veçantë. Këto zakonisht janë një lidhje elektrike, e instaluar nga ajer te kondicionuar dhe në disa raste dhe shpërndarje. Shembuj: Standard Gardens Winter Construction: 900 euro për m2 Ndërtimi i dhomës së lartë të diellit: deri në 1300 euro për m2 Ky çmim mund të përfshijë materiale të shtrenjta dhe përfundime, përmirësime të mjeshtrit (masoneri të specializuara, etj.), Terreni i problemeve (për shembull, zgjidhja e tepruar ose gërmimi për fondacionet). Konservator i parafabrikuar Kostoja e instalimit profesional të kopshtit të dimrit është dukshëm më i ulët se ndërtimi i një ndërtimi të ri në vend. Kur blejnë një parafabrikuar varet nga çmimi nga materialet e përdorura, më e lirë është alumini, vinyl është e vendosur në kategorinë e mesme dhe konservatorin më të shtrenjtë me një kornizë druri. Faktorë të tjerë që ndikojnë në koston e kopshteve të parafabrikuara të dimrit përfshijnë llojin e dritares (të dyfishtë, të izoluar, etj.) Nëse një konservator është i lidhur me energjinë elektrike ose sigurinë teknike, nëse ka një mur të thjeshtë xhami në anët e verandës, ose diçka më e komplikuar . Dhomat me diell të mbledhur mund të kushtojnë diku nga 1500 në 8000 euro ose më shumë, pa instalim. Gjeni ofruesin më të përshtatshëm të shërbimeve të ndërtimit në lagjen tuaj. Në ndërtimin e themeleve të një kopshti të ri të dimrit, ose në një shpjegim në një shtëpi ekzistuese me qasje në kopshtin e dimrit, është e nevojshme që të ketë një projekt të përgatitur dhe të miratuar të ndërtimit. Shpenzimet e personelit për punën e projektuesit është gjithashtu e nevojshme për të marrë parasysh gjatë llogaritjes së çmimit të përgjithshëm të projektit. Leje Vetëqeverisjet lokale diktojnë rregulloret e ndërtimit dhe për çdo ndërtim në tokë kërkohet të ketë një leje ndërtimi. Ndërtimi i një porti të kopshtit të dimrit pa një autorizim të duhur mund të - në rastin më të keq - të çojë në një kompani sigurimi që refuzon një kërkesë nëse aksidenti ose dëmtimi ka ndodhur në këtë hapësirë. Përveç kësaj, ndërtimi i paautorizuar mund të çojë në probleme në shitjet e ardhshme në të ardhmen. Kostot e lejes së ndërtimit ndryshojnë nga vendi. Faktorët e përbashkët për përcaktimin e kostove të lejes janë fushëveprimi i projektit dhe vlera e përgjithshme e projektit. Çmimet e lejes së ndërtimit variojnë nga 30 në 200 euro, kështu që mos harroni të numëroni këtë shumë.