Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kontejner me qira

Jeni duke kërkuar për një ofrues me qira të kontejnerëve? Ne kemi 23,680 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kontejner me qira

Sa kushton të marrësh me qira një kontejner? Gjatë marrjes me qira të një kontejneri, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: marrja me qira e një kontejneri mbeturinash me vëllim nga 3,5 m3 deri në 35 m3, marrja me qira e një kontejneri magazinimi. Çmimet për marrjen me qira të kontejnerëve me kapacitet të madh janë rreth 40-120 euro në ditë. Artikulli më i shtrenjtë në marrjen me qira të kontejnerëve është zakonisht marrja me qira e një kontejneri të madh. Kostot shtesë mund të përfshijnë: transportin e kontejnerëve dhe grumbullimin e mbeturinave, që kushton mesatarisht 15-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,680. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e qirasë së kontejnerëve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kontejner me qiraÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 520,00 L/ditë
Çmimi mesatar4 452,00 L/ditë
Cmim i larte7 200,00 L/ditë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorListën e çmimeve të qirasë së enëve

Për të mësuar çmimin e saktë për marrjen me qira të enës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë e kontejnerëve me qira.

3.5 m3 enë4800.0L / ditë
3.5 m3 enë; Dimensionet 2000mm x 1600mm x 1000mm
Së bashku
ditë
Futni kërkesën
Enë 5m3.6000.0L / ditë
Kontejner i volumit 5 m3 për mbeturinat e pastra të ndërtimit (toka, zhavorr, betoni, tulla, sanitare, tjegulla, pllaka)
Së bashku
ditë
Futni kërkesën
10 m3 enë8400.0L / ditë
10 m3 enë; Dimensionet 4050mm x 1810mm x 1800mm
Së bashku
ditë
Futni kërkesën
Ruajtje e kontejnerëve11400.0L / muaj
Qiraja e kontejnerit të magazinimit me volum prej 40 m3 dhe dimensione 7000mm x 2400mm x 2300mm
Së bashku
muaj
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Transport, sherbime transportiSa kushton transporti, transporti dhe korrieri? Në shërbimet e transportit, transportit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?