Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kontabilitet

Po kërkoni një kontabilist për kontabilitet? Ne kemi 1,415 kontabilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,354 profesionistë të regjistruar

85,446 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Kontabilitet

Sa kushton kontabiliteti? Në kontabilitet, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: kontabilitet të dyfishtë dhe të thjeshtë, TVSH, listëpagesa dhe burime njerëzore dhe kontroll kontabiliteti. Çmimet e kontabilistëve janë rreth 120-150 euro në muaj. Artikulli më i shtrenjtë në kontabilitet janë zakonisht shërbimet gjithëpërfshirëse të kontabilitetit për individë dhe persona juridikë. Kostot e tjera mund të përfshijnë: formimin e kompanisë, auditimin, konsulencën, që kushton mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 1,415. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin kontabël, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,354 profesionistë të regjistruar

85,446 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Kontabilitet

Çmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 €/orë
Çmimi mesatar720,00 €/orë
Cmim i larte900,00 €/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Keshilla tatimoreSa kushton këshilla tatimore? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për konsulencë...
Deklarata tatimoreSa kushton një lëndë kryesore? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?