Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kondicioner

Jeni në kërkim të teknologjisë së ajrit të kondicionuar? Ne kemi 22,421 teknikë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kondicioner

Sa kushton klimatizimi? Për kondicionerët shpesh bëjmë këto shërbime: montim dhe riparim klimaterike, pastrim klimaterike, kondicioner. Çmimet e ftohjes janë rreth 240-550 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e ajrit të kondicionuar është zakonisht instalimi i ajrit të kondicionuar. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mirëmbajtjen e rregullt, produkte speciale pastrimi, instalim të ajrit të kondicionuar, i cili kushton mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,421. Mos kërkoni më tej: Kondicioneri është çmimi që ju ofron ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: KondicionerÇmimet mesatare

Çmim të ulët14 340,00 L/një copë
Çmimi mesatar21 204,00 L/një copë
Cmim i larte32 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të ajrit të kondicionuar

Për të mësuar çmimin e saktë të ajrit të kondicionuar, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e ajrit të kondicionuar.

Asambleja standarde e ajrit të kondicionuar.14 400,00L / orë
Muret, tastiera bazë për të bashkëngjitur një njësi në natyrë, kondensate zorrë kondensimi ose Samosphis PVC nga njësia e brendshme deri në 5 metra, duke krijuar një kabllo të furnizimit me energji elektrike 3 x 2.5 cysy deri në 5 metra, funksionimin e ajrit të kondicionuar, trajnimin e operacionit, final protokolli o Kuvendi.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Instalimi i ajrit të kondicionuar10 080,00L / orë
Muret e mureve, tastiera bazë për të bashkëngjitur njësinë e jashtme - sipas marrëveshjes, kullimi kondensator me një çorape të kondensimit ose vetë-montim të tubave të PVC nga njësia e brendshme brenda 5 metrave.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Instalimi i përshtatësit të ajrit të kondicionuar të WiFi2 880,00L / orë
Instalimi i një përshtatës wifi në tabelën e kontrollit të njësisë së ajrit të kondicionuar, udhëzimi për të instaluar aplikimin për kontrollin e ajrit të kondicionuar dhe kontrollin e menaxhimit të WiFi, operatorin e trajnimit dhe karakteristikat paraprake. Vetëm përshtatësi WiFi.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Njësia e kondicionimit të ajrit të murit91 200,00L / një copë
Pajisje me modul të integruar WiFi, efikasitet të shkëlqyeshëm të energjisë A +++, me lamellat e posaçme në formë për rrjedhën e ajrit të rehatisë. Filtri i pluhurit dhe pastruesi i ajrit të ozonit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Pastrimi i kondicioneritSa kushton pastrimi i një kondicioneri? Gjatë pastrimit të kondicionerit, ne shpesh...
Instalim dhe riparim i kondicioneritSa kushton instalimi dhe riparimi i ajrit të kondicionuar? Gjatë instalimit dhe...
VentilimSa kushton klimatizimi? Në ajër të kondicionuar, ne shpesh ofrojmë këto shërbime:...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Nëse jeni shumë të ngrohtë në verë dhe jeni plagë në dimër, mund të keni filluar të mendoni për instalimin e sistemit të ajrit të kondicionuar. Po mund të jetë e shtrenjtë, por gjithashtu mund të jetë një nga mënyrat më efikase të ftohjes dhe ngrohjes së shtëpisë tuaj. Sa mund t'ju kushtojë dhe si? Kostot e sistemit të ajrit të kondicionuar Lloji më i zakonshëm i ajrit të kondicionuar është një ajër i kondicionuar me një sistem të ndarë që është i pajisur me një njësi të brendshme dhe të jashtme të lidhur me tubacionin. Megjithëse kostot fillestare të instalimit janë më të rëndësishme se sa do të paguani për një celularin, këto sisteme janë zakonisht një nga opsionet më të efektshme me kosto efektive. Shuma përfundimtare varet nga çmimi i vetë njësive, si dhe tarifat e tregtarit për instalimin e tyre. Çmimi i njësive të ndarjes së ajrit të kondicionuar mund të ndryshojë në mënyrë dramatike dhe lëviz nga 600 në 5,500 €, në varësi të: Tags dhe model, Madhësia dhe performanca, Karakteristika inteligjente të tilla si sensorë, modalitete ekologjike, Wi-Fi dhe pajtueshmëria e aplikimit, një periudhë vjetore (jashtë sezonit ju mund të merrni një çmim më të mirë). Shpenzimet e instalimit Tarifat teknike mund të shkojnë nga 300 në 700 € dhe varen nga shumë faktorë. Si gjithmonë është mirë të kërkoni një kuotë nga ofruesit e shumëfishtë të Wilio para përzgjedhjes përfundimtare. Megjithëse një teknik ose person që zhvillon oferta, nuk e shihni domosdoshmërisht shtëpinë tuaj, duhet të bëni shumë pyetje të hollësishme jo vetëm për sa e madhe është hapësira ose në cilat dhoma planifikojnë të instalojnë instalimin. Përveç përgjigjeve, ato gjithashtu mund të ndihmojnë fotot e hapësirave tuaja të brendshme dhe të jashtme për të parë me atë që ata duhet të bëjnë dhe mund të zhvillojnë një ofertë të saktë të bazuar në të. Kjo duhet të sigurohet që ju të shmangni shpenzimet e paparashikuara ose komplikimet e panevojshme. Këshillë e mirë: Mos prisni që ajo të jetë vera më e nxehtë. Në atë kohë, të gjithë instaluesit janë plotësisht të zënë dhe afatet e pritjes mund të jenë me të vërtetë të gjatë në sezonin kryesor. Plani përpara për të mposhtur nxehtësinë paraprakisht. Faktorët që ndikojnë në kostot e instalimit Çdo citim do të ndryshojë në varësi të shtëpisë. Tekniku do të marrë parasysh kur ofrohet: Numri i njësive të instaluara si dhe lloji, madhësia dhe markë, Sa shumë materiale është e nevojshme për t'u instaluar, Mënyra e instalimit në varësi të faqes së instalimit, Nëse është e nevojshme, nevoja për të redaktuar instalime elektrike. Nëse instaloni një kondicioner të ri me një sistem të ndarë, duhet të punojë në rezervuarin e tyre, që do të thotë punë më e lehtë elektrike, do të duhet të bëhet për të krijuar një qark të ri. Kjo do të rrisë kostot e instalimit. Përzgjedhja e vendit më të mirë për kondicionerin tuaj Instaluesit do të jenë në gjendje të këshillojnë me pozicionin më të mirë të mundshëm të njësive tuaja në dhomat tuaja dhe jashtë për të maksimizuar efikasitetin dhe për të ruajtur shpenzimet në nivelin më të ulët. Megjithatë, nuk ka fleksibilitet të madh ku mund të vendosen kondicionerët. Vendi ideal është më i larti në mur dhe në pozitë që u lejon atyre të fryjnë në ajër në të gjithë dhomën. Sidomos për sistemet e ndara, pozita më e mirë është dhënë ku njësia e jashtme është vendosur sepse ju mund të shmangni shpërndarjen e panevojshme në mes të njësisë së brendshme dhe të jashtme. Si rregull, gjatësia midis njësive duhet të lëvizë rreth tre ose katër metra, përndryshe kostoja e instalimit mund të jetë më e lartë. Njësia e jashtme duhet të mbrohet në mënyrë ideale nga moti dhe i bashkangjitur në mur duke përdorur tastierën ose në substratin e betonit. Mbani në mend se kllapa në montim në mur ose qëndrime betoni përsëri mund të rrisin kostot e instalimit. Nëse keni hapësirë ​​të kufizuar për njësitë e jashtme, mund të konsideroni kondicionerin me ndarje të shumëfishta që ju lejon të lidhni disa njësi të brendshme në një njësi të jashtme. Kostoja e ajrit të kondicionuar Nëse keni një sistem të vjetër ose të dëmtuar, koha dhe hapësira mund të përmirësohen ose të pajisur. Jeta mesatare e njësisë së ajrit të kondicionuar është 15 deri në 20 vjet. Modele të reja janë shumë më efikase për energji sesa njësitë e vjetra, kështu që ju duhet të jeni në gjendje të kurseni para në llogaritë e energjisë në të ardhmen. Shkëmbimi i kondicionerëve më të vjetër është zakonisht më i lirë se instalimi i një sistemi krejtësisht të ri. Kjo është për shkak se hidrauliku zakonisht mund të përdoret për shpërndarjen e së njëjtës rrugë, kështu që nuk ka nevojë për të stërvitur vrima në mure ose për të kryer punë të tjera teknike ose elektrike. Megjithatë, divorcet e vjetra zakonisht duhet të zëvendësohen sepse sistemet e reja mund të përdorin një gaz të ndryshëm ftohës që punon në presione të ndryshme dhe kërkon tuba të tjerë. Përveç kësaj, tubi i vjetër mund të jetë i pista ose i dëmtuar. Megjithatë, në disa raste, ju mund ta përdorni atë pas pastrimit ose shpëlarjes. Vendos ofertën tuaj me divorc të ri dhe mund të gjendet se shkëmbimi për të reja nuk është aq i trullosur i dashur. Këshilla nga ekspertët e ajrit të kondicionuar Plani përpara para fillimit të sezonit të verës ose të dimrit. Teknikët zakonisht janë shumë të zënë gjatë sezoneve kryesore. Është shumë pak e mundshme që ju të mund të gjeni shpejt dikë që do të jetë vetëm i lirë dhe i gatshëm të vijë. Dhe përveç kësaj, është mirë të mbani menjëherë pas të parit të lirë, por t'ju japë një minimum prej dy ofertave. Kur blejnë dhe sigurojnë ajër të kondicionuar, ju keni disa opsione: 1. Zgjidhni një instalues ​​që gjithashtu ofron një kondicioner dhe instalim së bashku. Pro: Ky opsion ofron "një pikë kontakti" ku merrni gjithçka në një paketë. Cons: Ju mund të jeni kufizime në ofertën e kondicionerit të një marke ose lloji të caktuar. 2. Blini vetë kondicionerin. Pro: Ju keni më shumë fleksibilitet për të blerë për një çmim më të mirë dhe zgjidhni nga markat dhe llojet e shumta. Cons: Logjistika e makinës së njësisë, shpërndarjen dhe ruajtjen e saj derisa të instaloni veten. Ju gjithashtu do të jeni të detyruar të përdorni një teknikë që do të jetë e gatshme të montoni ajer te kondicionuar. Shumë prej tyre gjithashtu fitojnë vetëm në shitjen e ajrit të kondicionuar dhe shpesh nuk janë të gatshëm të kryejnë vetëm kuvendin. Por gjithmonë bëni një studim Le të vendosni kudo, është thelbësore që të bëni vendimin tuaj të bazuar në informacione të mira dhe të sakta. Kujdes nga modelet me dyshim të lirë. Kostot më të lira fillestare të ajrit të kondicionuar zakonisht do të thotë se modeli është më pak efikas të energjisë, kështu që në afat të gjatë mund të paguani më shumë për llogaritë e energjisë elektrike. Shpesh është me vlerë të investoni pak më shumë në një markë të besueshme dhe me cilësi të lartë të ajrit të kondicionuar dhe një kompani të njohur që mund t'ju ofrojë një garanci ose garanci dhe shërbim pas garancisë për çdo problem.
Përditësuar në: May 15, 2023