Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Keshilltar shendetesor

Po kërkoni një këshilltar shëndetësor? Ne kemi 1,481 këshilltarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Keshilltar shendetesor

Sa kushton një këshilltar shëndetësor? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për konsulentët shëndetësorë: diagnostifikimi i dietës dhe matja e vlerave që përcaktojnë dizajnin e menusë, menutë e personalizuara. Çmimet e një konsulenti ushqimor janë rreth 8-12 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë brenda këshilltarëve shëndetësorë është zakonisht dizajni i një menuje të personalizuar. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsulta shtesë, ushqime të veçanta, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 1,481. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e konsulentit shëndetësor, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Keshilltar shendetesor

Çmimet mesatare

Çmim të ulët3 540,00 L/operacion
Çmimi mesatar5 568,00 L/operacion
Cmim i larte9 000,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

FizioterapistSa kushton një fizioterapist? Për fizioterapistët, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme:...
Parukeri, berberSa kushtojnë shërbimet e parukerisë? Për parukierët ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Specialist i kozmetikesSa kushton një kozmetikë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për kozmetikë:...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?