Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Keshilla tatimore

Po kërkoni një kontabilist për këshilla tatimore? Ne kemi 1,299 kontabilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,298 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Keshilla tatimore

Sa kushton këshilla tatimore? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për konsulencë tatimore: këshilla tatimore për persona juridikë, pajtueshmëri me taksat, këshilla për transaksionet. Çmimet e rekomandimeve tatimore janë rreth 16-100 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në këshillat tatimore është zakonisht këshilla gjithëpërfshirëse individuale. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e udhëtimit, llogaritjen e çmimit, këshilla shtesë individuale, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 1,299. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e këshillave tatimore, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,298 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Keshilla tatimore

Çmimet mesatare

Çmim të ulët960,00 L/orë
Çmimi mesatar2 712,00 L/orë
Cmim i larte6 000,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

KontabilitetSa kushton kontabiliteti? Në kontabilitet, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: kontabilitet të...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?