Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kende lojrash

Po kërkoni një ndërtues këndi lojërash? Ne kemi 7,547 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kende lojrash

Sa kushtojnë këndet e lojërave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për këndet e lojërave për fëmijë: projektimin e pajisjeve të këndit të lojërave, ndërtimin dhe montimin e elementeve individuale, ndërtimin e një grope rëre për fëmijë dhe korniza për ngjitje. Çmimet e kornizave të ngjitjes janë rreth 390-590 euro për kornizë ngjitjeje. Artikulli më i shtrenjtë në këndet e lojërave për fëmijë është zakonisht ndërtimi i një rrëshqitjeje me elementë të ndryshëm lojërash. Kostot shtesë mund të përfshijnë: rërë, sipërfaqe gome shtrimi dhe gome të derdhur, bar artificial, mirëmbajtje, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-450 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 7,547. Mos kërkoni më tej për zgjedhjen tuaj të këndeve të lojërave, me ne do të gjeni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kende lojrashÇmimet mesatare

Çmim të ulët23 400,00 L/rrëshqitëse
Çmimi mesatar28 524,00 L/rrëshqitëse
Cmim i larte35 340,00 L/rrëshqitëse
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të lojërave të fëmijëve

Për të mësuar çmimin e saktë të terreneve të lojërave, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e terreneve të lojërave.

Kuvendi i lojës180000.0L / një copë
Asambleja bazë e lojrave me një pamje planore të kullës 130x130cm, lartësia e qethjes 145cm dhe 300cm-gjatësi. Kuvendi gjithashtu përfshin një mur ngjitje me litar, shkallë, shtrojë nën kuvendin, timonin, teleskopin dhe 2 deri në 4 swings. Kërkesa e përgjithshme e hapësirës, ​​duke përfshirë zonën e sigurisë përfaqëson rreth 8x6m
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Docodes1200.0L / m2
Substrate nën sipërfaqet sportive sportive të mbuluara nga trashësia e gumosfalt 20 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Bari i rremë1500.0L / m2
Vendosja e barit artificial për fusha tenisi, terrenet e fëmijëve dhe sipërfaqet e tjera sportive
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lëkundje24000.0L / një copë
VH102K shëron një-dhe-miqësore - të gjitha-metalike, të tilla si zona e ndikimit mjafton lëndinë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?