Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kanope druri

Jeni duke kerkuar nje ndertues per kasolle druri? Ne kemi 23,937 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Kanope druri

Sa kushtojnë kasollet prej druri? Për strehimoret prej druri, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, fokusim, prodhim, montim. Çmimet e strehave prej druri janë rreth 300-1200 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në strehimoret prej druri është zakonisht prodhimi i strehimoreve prej druri të bëra me porosi. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: prizma druri, çati, gardhe, që kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,937. Mos kërkoni më tej: çmimi i kasolleve prej druri, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Kanope druri

Çmimet mesatare

Çmim të ulët59 940,00 L/një copë
Çmimi mesatar86 100,00 L/një copë
Cmim i larte145 200,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të strehimoreve prej druri

Për të mësuar çmimin e saktë të strehimoreve prej druri, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi shikoni çdo shërbim në kategorinë e strehimoreve prej druri.

Strehim për 1 makinë84000.0L / një copë
1 strehim makinë me çati shalë, me mbulim të plotë nga speca, dimensione: 3.2 x 5.0 m
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Strehim për 2 makina132000.0L / një copë
2 Selitë e makinave me çati prej druri, dimensione: 5.55 x 5.00 m, seksion kryq kolona: 140 x 140 mm
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Strehim për 2 makina me magazinë228000.0L / një copë
2 Selitë e makinave me magazinë, dimensione: 5.2 x 6.8 m ose 5.7 x 6.8 m, me magazinë në pjesën e pasme 1.8 x 2.6 m
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Strehim për 1 makinë me 4 kolona132000.0L / një copë
1 strehim me 4 kolona, ​​dimensione - kolona: 3.0 x 3.5 m, çati 4.0 x 5.6 m, seksioni i kryqit të kolonës: 160 x 160 mm, të përdorura nga Tatranský profilin, mbulon zingrën asfalt
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Streheza dhe tendaSa kushtojnë strehimoret? Për strehimoret, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokusim,...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?