Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Kanalizim, grope

Jeni duke kërkuar për një specialist kanalizimesh, një gropë uji? Ne kemi 25,213 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,799 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kanalizim, grope

Sa kushton kanalizimi dhe pusi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për kanalizimet dhe gropat e ujërave të zeza: punë gërmimi, instalim kanalizimesh dhe pusesh, pompim të gropës septike, servis. Çmimet e gropës septike për largimin e ujërave të shiut dhe ujërave të zeza janë rreth 40-55 euro për largim. Artikulli më i shtrenjtë në kanalizime dhe gropa uji është zakonisht gropa. Kostot shtesë mund të përfshijnë: pajisje mbrojtëse dhe respiratorë, të cilët kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,212. Nuk ke më nevojë të kërkosh: kanalizim, çmim gropa, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,799 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Kanalizim, gropeÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 520,00 L/një copë
Çmimi mesatar2 717,40 L/një copë
Cmim i larte3 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Kanalizimeve dhe Cesspersons

Për të mësuar çmimin e saktë të kanalizimit dhe cespools, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju do të merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e kanalizimit, CessPool.

Mbulesa plastike cilindrike me 2000 l30 360,00L / një copë
Cesspersonation plastike cilindrike për d 1275x1500 mm me 2000 l.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mbulesa cilindrike plastike me 5000 l57 120,00L / një copë
Cespersses plastike cilindrike për zënë d 2100x1500 mm scobjeme 5000 l.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
10000 l cilindrike cilindrike cilindrike cilindrike127 140,00L / një copë
Cespersons plastike cilindrike për të zënë d 2540x2000 mm me 10000 l.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Solidation e mbulon plastike780,00L / një copë
Baza, Kuvendi dhe Udhëzimet për transportimin e mbulesave plastike për ceremoni.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?