Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Izolimi i çatise

Po kërkoni një çati për të izoluar çatinë? Ne kemi 24,339 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Izolimi i çatise

Sa kushton izolimi i çatisë? Gjatë izolimit të një çatie, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shtrirjen e hapësirës, ​​shtrimin e izolimit, fiksimin me folie kundër avullit dhe mbylljen e lidhjes me fole. Çmimet e izolimit të çatisë janë rreth 17-40 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në izolimin e çatisë është zakonisht një fletë metalike me shumë shtresa. Kostot shtesë mund të përfshijnë: një metër, stuko dhe një thikë prerëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 2-8 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,339. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e izolimit të çatisë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Izolimi i çatiseÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 014,00 L/m2
Çmimi mesatar1 660,80 L/m2
Cmim i larte2 544,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të izolimit të çatisë

Për të mësuar izolimin e saktë të çmimit të çatisë, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në një kategori të izolimit të çatisë.

Instalimi i izolimit termik të strukturave të kulmit të sheshtë deri në 10 °396.0L / m2
Instalimi duke pinching izolimin termik të strukturave konvencionale të ndërtimit të çatisë së sheshtë deri në 10 ° me valën minerale me një shtresë të vetme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i izolimit termik të strukturave konvencionale të ndërtimit të tavaneve222.0L / m2
Instalimi i izolimit termik të strukturave konvencionale të ndërtimit të tavaneve të drejta me valën minerale; Editing fund me tela detyruese.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pjatë e leshit mineral 60 mm të trasha750.0L / m2
Pjatë leshi mineral 60 mm i trashë, izolim për izolimin e kulmit të sheshtë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim6000.0L / gjitha
Konsultimi në vendin e objektit me nevojën për të izoluar çatinë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?