Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Izolim i papafingos

Po kërkoni një izolant për izolimin e papafingo? Kemi 25,643 izolues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,692 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Izolim i papafingos

Sa kushton izolimi i papafingo? Gjatë izolimit të papafingo, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: akra, vendosje leshi xhami ose izolim të fryrë në kafaz, aplikimi i një membrane klimatike inteligjente, sigurimi i bashkimit me një shirit ngjitës të veçantë dhe ngjitës. Çmimet e izolimit të papafingo janë rreth 4-6 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në izolimin e papafingo është zakonisht përgatitja e kapakut për aplikimin e materialit izolues. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: kostot e transportit, aplikimin e folisë së difuzionit, barrierës së avullit, kartonit të gipsit ose fibrës, të cilat kushtojnë mesatarisht 80-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,643. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e izolimit të papafingo, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,692 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Izolim i papafingosÇmimet mesatare

Çmim të ulët86,40 L/m2
Çmimi mesatar221,40 L/m2
Cmim i larte360,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorÇmimi i listave të çmimeve

Për të mësuar izolimin e saktë të çmimeve të papafingo, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një papafingo izolim të kategorisë.

Rregullimi i bërthamës dhe transfereve në formë katrore të izoluar të papafingo1254.0L / M.
Rregullimi i bërthamës dhe transfereve në papafingo të izoluar të formës katrore të trashësisë deri në 200 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Rregullimi i bërthamës dhe transmetimit në papafingo të izoluar të formës katrore mbi 200 mm1494.0L / M.
Rregullimi i bërthamës dhe transferimi në papafingo të izoluar të formës katrore të trashësisë mbi 200 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Rregullimi i bërthamës dhe transfereve në formë rrethore të papafingo të izoluar1824.0L / M.
Rregullimi i bërthamës dhe transferimi në formë rrethore papafingo të izoluar të trashësisë së TI deri në 200 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Redaktimi i dritareve në papafingo të izoluar1248.0L / M.
Redaktimi i dritareve në kofshët e papafingo të izoluara deri në 200 mm, parozábrana.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Mënyrat më të mira të papafingo izoluese Izolimi i papafingo është mënyra më e mirë për të mbrojtur shtëpinë tuaj nga ekstremet e temperaturës dhe dëmtimin e lagështisë. Izolimi është gjithashtu një mënyrë efektive për të zvogëluar kostot e ngrohjes dhe ftohjes me ajër të kondicionuar. Në të vërtetë, izolimi përfaqëson një pengesë që parandalon transferimin e nxehtësisë nga brenda dhe në verën e jashtme në dimër - nga brenda. Një mjeshtër i brendshëm me përvojë mund të instalojë vetëm llojet e izolimit vetëm. Por nëse nuk ndiheni, konsideroni punësimin e profesionistëve nga Wilio. Sepse izolimi i dobët dhe boshllëqet zvogëlojnë efektivitetin e saj. Çfarë duhet të dini para izolimit të papafingo Në shumicën e rasteve në zgjidhjen e izolimit, është vetëm një ndjenjë e izolimit. Por në disa raste, instalimi i izolimit mund të shkaktojë probleme serioze. Për shembull, në shtëpitë e vjetra që janë ndërtuar me hapësira midis mureve për shkak të rrjedhjes së lagështisë. Në këtë rast, izolimi mund të shkaktojë myk dhe dru të rradhës. Nëse keni një çati të vjetër ose të shurdhër dhe përpiquni të instaloni izolimin në tavanin e papafingo mund të ndodhë një situatë e ngjashme. Materialet e vjetra të çatisë u bënë për të marrë frymë, por me bllokimin e izolimit të drurit do të jetë lagështia vetëm do të grumbullohen. Është gjithashtu e nevojshme të shmanget përdorimi i izolimit në kabllot dhe sistemet e vjetra elektrike - rreziku i lartë i zjarrit. Llojet e izolimeve të papafingo. Përfshin izolimin është në dispozicion në disa variacione duke përfshirë izolimin e shtypur, shkumë me llak, fletë metalike dhe pllaka shkumë. Izolim i sheshtë Izolimi i pllakave është një nga llojet më të zakonshme të izolimit të murit dhe dyshemeve të papafingo. Megjithatë, mos e përdorni atë në hapësira të hapura, sepse fibrat e qelqit mund të ndikojnë në cilësinë e ajrit në shtëpinë tuaj. Kur instaloni, mbani maskë dhe doreza mbrojtëse për të imgenduar mushkëritë dhe lëkurën tuaj. Megjithëse kjo izolim është një nga më të lira dhe më të lehta për instalim, nuk është aq efektive, siç është izolimi i shkumës së mbuluar. Shkumë të mbuluar. Izolimi i penës me llak kryesisht përdoret për të mbyllur hapësirat në mure. Shkumë është bërë nga poliuretani i lëngët, i cili do të përhapet dhe të kurë për shkumë të fortë pas spërkatjes në zgavrën. Halt film Filmi radikal është projektuar kryesisht për reflektimin e nxehtësisë dhe prandaj është më i zakonshëm në kushtet e ngrohta klimatike. Vepron përmes barrierës së filmit reflektues që është e bashkangjitur për letrat e sulfatit ose flluska të bëra prej polietileni. Ndërsa izolimi standard zvogëlon rrjedhën e nxehtësisë, filmi radikal e pasqyron atë. Pllaka shkumë Pjatë izoluese të lirë dhe të lehtë për t'u instaluar zakonisht është bërë nga poliuretani, polistiren ose polisocilurur. Bordet mund të priten për t'u përshtatur në mënyrë të vendosur midis mureve ose trarëve të tavanit të papafingo. Për shkak se ato nuk janë as efektive në izolim, përdoren më pak se izolimi i sheshtë. Megjithatë, avantazhi i tyre është se ata nuk shkaktojnë akumulimin e lagështisë dhe përhapjen e plesnous. Çfarë duhet të përqendroheni në zgjedhjen e izolimit Gjeni izolimin e papafingo në shtëpinë tuaj nuk është e vështirë nëse keni përcaktuar tashmë se çfarë lloji të përdorimit të izolimit. Megjithatë, ka faktorë që ju duhet të merrni në konsideratë, duke përfshirë r dhe materiale. Vlera R. Fushëveprimi i izolimit të papafingo është brenda fushës së efikasitetit, në mënyrë që njerëzit të gjejnë izolimin më të mirë të papafingo, ata duhet të jenë të interesuar për vlerën R është një matje e rezistencës izoluese ndaj rrjedhës së nxehtësisë. Vlera e r më lart, izolimi është më efektiv në reduktimin e kostove të energjisë në shtëpinë tuaj. R zakonisht renditet në përshkrimin e produktit ose në paketimin e produktit. Megjithatë, filmi radikal është r gardhet sepse është projektuar për të reflektuar ngrohjen. Materiale. Insulimi i papafingo mund të bëhet nga një gamë e gjerë e materialeve duke përfshirë celulozën, fibrat e qelqit, leshin mineral, poliuretani të lëngët dhe polistiren. Celuloza përdoret rregullisht në 100 vitet e fundit kur është e izoluar. Ai përbëhet nga materiale celulozike të tilla si kartoni, gazeta, pambuku, kashtë, kërp dhe tallash. Izolimi i tekstileve me fije qelqi është bërë nga fibra të endura fort që janë të lehta, të dobishme dhe relativisht të lehta për të lëvizur dhe instaluar. Leshi mineral është një izolim i fibrave minerale me gurë që përmban një shkëmb të mërzitshëm. Poliuretani i lëngët është komponenti kryesor i izolimit në lapërcën e llakut. Polistiren është përdorur për të formuar izolimin e shkumës së pllakave. Këshilla për instalimin e izolimit Bazuar në llojin dhe stilin e shtëpisë, është e nevojshme të vendosen se si dhe ku vendoset izolimi. Mos e instaloni izolimin në vrimat e ventilimit ose afër qarqeve elektrike. Shtëpitë e pjekur para instalimit të izolimit, kontrolloni për të shmangur akumulimin e lagështisë që do të çonte në kërpudhat dhe kalbjet. Para se të shtoni izolim të ri, ju mund të hiqni të vjetrën, por nuk është kusht nëse nuk ka izolim të vjetër të lagur ose të bërë nga materiale të rrezikshme. Vlera më e mirë për izolimin e papafingo është zhvendosur midis R30 - R49.