Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Izolim

Po kërkoni një izolant për izolim? Kemi 24,233 izolues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,299 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Izolim

Sa kushton izolimi? Në izolim, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: shtrimi i izolimit, ngjitja e pllakave izoluese dhe mbushja e fugave, lëmimi i pllakave izoluese, aplikimi i mistrit, lyerja depërtuese dhe suvaja e fasadës. Çmimet e materialit izolues janë rreth 30-40 euro për m2. Artikujt më të shtrenjtë në fushën e izolimit, izolimit janë zakonisht pllakat izoluese dhe mbushja e nyjeve. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: marrjen me qira të një skele ose platforme të lartë, pajisje dhe mjete mbrojtëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,233. Nuk keni më nevojë të kërkoni: izolim, çmim izolues, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,299 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Izolim

Çmimet mesatare

Çmim të ulët2 022,00 L/m2
Çmimi mesatar2 254,20 L/m2
Cmim i larte2 568,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e Çmimeve të izolimit dhe izolimit

Për të mësuar çmimin e saktë të izolimit dhe izolimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në një izolim të kategorisë, izolim.

Instalimi i izolimit termik të mureve624.0L / m2
Instalimi i izolimit termik të mureve lulëzon trashësinë e celulozës deri në 16 cm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Fibra celuloze.42.0L / kg
Fibrat e celulozës - izolimin termik të lulëzuar prej 50 kg / m2 letër.
Së bashku
kg
Futni kërkesën
Instalimi i izolimit të nxehtësisë së kulmeve të sheshta471.0L / m2
Instalimi i izolimit të nxehtësisë së kulmeve të sheshta lulëzojnë trashësinë e celulozës deri në 16 cm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i izolimit termik të strukturave konvencionale të ndërtimit168.0L / m2
Instalimi i izolimit termik të strukturave konvencionale të ndërtimit me lesh mineral me tela dhe atterers material me materiale.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Fasada, izolim shtepieSa kushton fasada e shtëpisë dhe izolimi i shtëpisë? Ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?