Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Inxhinieri ndertimi

Po kërkoni një inxhinier inxhinierik? Ne kemi 21,482 inxhinierë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,880 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Inxhinieri ndertimi

Sa kushton inxhinieria? Në inxhinieri, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: vendime për zonimin, vendimet e miratimit, mbikëqyrjen e ndërtimit, lejet e nevojshme për të kryer ndërtimin, lejet për heqjen e ndërtimit. Çmimet e operacioneve inxhinierike administrative janë rreth 145-450 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në inxhinieri është zakonisht një leje ndërtimi. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimet dhe kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,482. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin inxhinierik, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,880 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Inxhinieri ndertimiÇmimet mesatare

Çmim të ulët8 568,00 L/projekt
Çmimi mesatar15 187,20 L/projekt
Cmim i larte27 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Inxhinierisë

Për të mësuar një çmim të saktë inxhinierik, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Inxhinieri.

Leje1 800,00L / orë
Sigurimi i lejes së ndërtimit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Mendimi i ekspertëve në shtëpi15 000,00L / gjitha
Mendimi i ekspertëve në një shtëpi familjare të hartuar nga një ekspert i regjistruar.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Gjykimi i ekspertëve të banesës.9 000,00L / gjitha
Gjykimi i ekspertëve për apartamentin e zhvilluar nga një ekspert i regjistruar.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pajisjet e dokumenteve, menaxhimi i pasurive të paluajtshme2 100,00L / orë
Menaxhimi i pasurive të paluajtshme dhe dokumentet për vendimet territoriale, vendimet e colauding, mbikëqyrjen e ndërtimit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?