Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Inxhinierët, dizajn inxhinierik

Po kërkoni një projektues për të projektuar ndërtesa? Ne kemi 31,138 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Inxhinierët, dizajn inxhinierik

Sa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për projektuesit dhe projektimin e ndërtesave: studime arkitekturore, projektim të rrjetit inxhinierik dhe buxhet ndërtimi. Çmimet e inxhinierëve të ndërtimit janë rreth 100-700 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në projektimin dhe ndërtimin e ndërtesave është zakonisht projekti për një leje ndërtimi. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimin dhe përfshirjen e kërkesave, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 31,138. Nuk keni më nevojë të kërkoni: projektues, çmim projektimi ndërtimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Inxhinierët, dizajn inxhinierikÇmimet mesatare

Çmim të ulët57 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar88 440,00 L/projekt
Cmim i larte126 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Siguria dhe shendeti ne puneSa kushton trajnimi për sigurinë dhe shëndetin në punë? Ne shpesh ofrojmë...
Certifikate energjieSa kushton një certifikatë energjie? Me një certifikatë energjie, ne shpesh ofrojmë...
Raporte gjeologjikeSa kushtojnë raportet gjeologjike? Për raportet gjeologjike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Inspektime dhe rishikimeSa kushtojnë inspektimet dhe rishikimet? Gjatë inspektimeve dhe rishikimeve, ne shpesh ofrojmë...
Inxhinieri ndertimiSa kushton inxhinieria? Në inxhinieri, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: vendime...
Legalizim i ndertesaveSa kushton legalizimi i një ndërtese? Gjatë legalizimit të një ndërtese, ne...
Punime inxhinierikeSa kushton puna e projektimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Projekt per instalimeve elektrikeSa kushton një projekt instalimi elektrik? Në rastin e një projekti instalimi...
Projekti i mbrojtjes nga zjarriSa kushton një projekt i mbrojtjes nga zjarri? Në projektet e mbrojtjes...
Projekt i sigurise teknike te ndertesaveSa kushton projekti për sigurimin teknik të ndërtesave HVAC? Ne shpesh ofrojmë...
Projekti i rrjeteve inxhinierikeSa kushton projektimi i rrjeteve inxhinierike? Gjatë projektimit të rrjeteve inxhinierike, ne...
Projekte per shtepiSa kushtojnë projektet e shtëpisë? Për projektet e shtëpive, ne shpesh ofrojmë...
Implementimi i projektitSa kushton projekti i zbatimit? Për projektet e zbatimit, ne shpesh ofrojmë...
Inxhinier strukturorSa kushton një inxhinier strukturor? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Leje ndertimiSa kushton një leje ndërtimi? Me leje ndërtimi, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Mbikeqyrja e ndertimitSa kushton mbikëqyrja e ndërtimit? Gjatë mbikëqyrjes së ndërtimit, ne shpesh ofrojmë...
TermografiSa kushton termografia? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në termografi: zbulimin...
VizualizimeSa kushtojnë vizualizimet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për vizualizime: përgatitja...
Llogaritja e bilancit te energjiseSa kushton llogaritja e bilancit të energjisë? Gjatë llogaritjes së bilancit të...
Lista e elaborimit te punimeveSa kushton për të bërë një listë të detyrave? Gjatë hartimit të...
Vleresim i pronesSa kushton një vlerësim i pasurive të paluajtshme? Ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023