Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Inxhinier strukturor

Jeni duke kërkuar për statikë? Ne kemi 20,993 inxhinierë strukturorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Inxhinier strukturor

Sa kushton një inxhinier strukturor? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për një inxhinier strukturor: vlerësimi statik dhe llogaritja dhe mbulimi i reagimit sizmik. Çmimet e dokumentacionit të projektit për vlerësimin e statikës së ndërtesave janë rreth 250-500 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e statikës është zakonisht përgatitja e plotë e një vlerësimi statik. Kostot shtesë mund të përfshijnë: inspektimin e objektit dhe mbikëqyrjen e autorit, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,993. Mos kërkoni më tej për listën tuaj të çmimeve, listat e çmimeve dhe më shumë.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Inxhinier strukturorÇmimet mesatare

Çmim të ulët15 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar22 680,00 L/projekt
Cmim i larte30 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve Statika.

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimeve të statit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutem shikoni në çdo shërbim në kategorinë Stattik.

Normat e orëve1 080,00L / orë
Puna e zakonshme e kërkuar: Puna grafike, specifikimet, statutet e akteve statike.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Normat e orëve1 800,00L / orë
Puna sfiduese: koncepti, llogaritjet statike, statutet e akteve statike.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Konsultim4 200,00L / gjitha
Konsultimi i qëllimit të ndërtimit me Statikom.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Inspektim7 200,00L / gjitha
Inspektimi i vendit të ndërtimit në vendin e zbatimit të statiky.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?