Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalues ​​i dyshemes

Jeni duke kërkuar për një shtrues apo një dyshemeje? Ne kemi 25,443 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalues ​​i dyshemes

Sa kushton një dysheme? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dyshemenë: rilevim, heqje e dyshemesë origjinale, nivelim të sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimet e specialistëve të mbulimit të dyshemesë janë rreth 4,5-40 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda dyshemesë është zakonisht shtrimi i shtrimit me gurë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: nivelim, ngjitës, copë litari, kallëpe, vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,443. Mos kërkoni më tej për dyshemenë tuaj, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalues ​​i dyshemesÇmimet mesatare

Çmim të ulët270,00 L/m2
Çmimi mesatar1 134,00 L/m2
Cmim i larte2 400,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve katër

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimeve të dyshemesë, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e dyshemesë.

Floorár.916.2L / orë
Kuvendi i katit punon në një sërë më shumë se 8 orësh; më sfiduese.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Floorár.982.8L / orë
Montimi në dysheme punon në rangun më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë; më sfiduese.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Floorár.1148.4L / orë
Kuvendi i katit punon në më pak se 4 orë; më sfiduese.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Floorár.792.0L / orë
Asambleja e katit punon në një sërë mbi 12 orësh; më sfiduese.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?