Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalimi / nderrim i termostatit

Po kërkoni një elektricist për të lidhur, ndërruar termostatin? Ne kemi 16,717 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalimi / nderrim i termostatit

Sa kushton lidhja dhe zëvendësimi i një termostati? Gjatë lidhjes dhe zëvendësimit të termostatit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: instalimi i termostatit në një vend me rrjedhje natyrale ajri, lidhja e një sensori të jashtëm të temperaturës për ngrohjen nën dysheme, lidhja e terminaleve për kontrollin e kabllit të ngrohjes me kontaktet e spirales së një kontaktor i jashtëm. Çmimet për instalimin dhe ndërrimin e pajisjeve të kontrollit të kaldajave janë rreth 20-60 euro për kyçje. Artikulli më i shtrenjtë në lidhjen dhe zëvendësimin e termostatit është zakonisht instalimi i një termostati për të kontrolluar bojlerin, ngrohje elektrike në dysheme, pompë nxehtësie ose një burim tjetër nxehtësie. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shërbimin, mirëmbajtjen, linjën pa ndalesë, pjesët e këmbimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,717. Mos kërkoni më tej: instalime elektrike, çmimi i zëvendësimit të termostatit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalimi / nderrim i termostatitÇmimet mesatare

Çmim të ulët810,00 L/operacion
Çmimi mesatar931,80 L/operacion
Cmim i larte1 200,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve dhe zëvendësimi i termostatit

Për të mësuar çmimin e saktë të instalimeve elektrike dhe duke zëvendësuar termostat, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në lidhje me lidhjen, zëvendësimin e termostatit.

Termostats bimetik2040.0L / një copë
Thermostats Bimetallic (zgjerimi / kaloni) kërcen me 160, 20-80 ° C.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Riparimi i armaturës1380.0L / një copë
Riparimin e armaturës së ndërprerë; TR 11 termostatike.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Heqja e termostatit108.0L / një copë
Disassembly e termostate kapilar 0.00191 t.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Shkalla e orëve kur mbyllni ose zëvendësoni termostatin.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?