Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalimi i pajisjeve

Po kërkoni një riparues për të lidhur pajisjet? Ne kemi 23,579 riparues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalimi i pajisjeve

Sa kushton lidhja e pajisjeve? Gjatë lidhjes së pajisjeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: çmontimin e pajisjeve të vjetra, vendosjen dhe rregullimin e një pajisjeje të re, lidhjen e një kapaku oxhaku me një sistem ekzistues të shpërndarjes, zgjerimin e vrimës së shpërndarjes, zëvendësimin e rubinetit të gazit, testimin funksional dhe trajnimin për funksionimin dhe mirëmbajtjen . Çmimet e montimit të elektroshtëpiakut janë rreth 50-70 euro për kyçjen e një aparati. Artikulli më i shtrenjtë në lidhjen e pajisjeve është zakonisht instalimi i pajisjeve të reja në shpërndarjen e gazit dhe energjisë elektrike të gatshme. Kostot shtesë mund të përfshijnë: heqjen dhe asgjësimin ekologjik të pajisjeve të vjetra, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,578. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e lidhjes së elektroshtëpiakut, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalimi i pajisjeveÇmimet mesatare

Çmim të ulët762,00 L/operacion
Çmimi mesatar1 540,80 L/operacion
Cmim i larte2 400,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të lidhjeve të aplikimit

Për të mësuar një përfshirje të saktë të çmimeve të pajisjeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e lidhjes së pajisjes.

Makinë larëse të lirë, pjatalarëse dhe inlets e tyre, tharëse, frigorifer dhe TV1 188,00L / një copë
Dërgesa, zgjerimi, vendndodhja, instalimi, asgjësimi i materialit të ri të paketimit të pajisjes. Pa likuiduar një pajisje të vjetër.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pajisje të ndërtuara2 988,00L / një copë
Dërgesa, unpacking, vendndodhjen, instalimin e pajisjes së integruar, asgjësimin e materialit të ri të paketimit të pajisjes.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Gaz dhe sobë elektrike3 882,00L / një copë
Instalimi i certifikuar me gaz ose elektricist.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shërbime të tjera1 500,00L / një copë
Ndryshimi i drejtimit të rrotullimit të derës në frigorifer, instalimi i një sërë makinash larëse dhe tharëse, duke angazhuar frigoriferin amerikan.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Riparim frigoriferiSa kushton riparimi i frigoriferëve? Gjatë riparimit të frigoriferëve, ne shpesh ofrojmë...
Riparim lavatriceSa kushton riparimi i makinës larëse? Gjatë riparimit të makinave larëse, ne...
Riparim i thareses se rrobaveSa kushton riparimi i tharëseve? Kur riparojmë tharëse, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Riparim i lavastoviljesSa kushton riparimi i lavastoviljes? Gjatë riparimit të makinave larëse enësh, ne...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?