Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalimi elektrik

Po kerkoni elektricist per instalime elektrike? Ne kemi 22,874 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalimi elektrik

Sa kushton instalimi elektrik? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë instalimit elektrik: instalimin e plotë të kabllove, projektimin e planit, lidhjen me kutinë e shpërndarjes. Çmimet e instalimeve elektrike janë rreth 780-1000 euro për punë. Artikulli më i shtrenjtë në instalimet elektrike është zakonisht instalimi i telave dhe kabllove në mure, tavane ose sisteme kanalesh. Kostot shtesë mund të përfshijnë: mbrojtës, ulluqe, doreza, ura, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,874. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e instalimeve elektrike, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalimi elektrikÇmimet mesatare

Çmim të ulët39 000,00 L/punë
Çmimi mesatar47 040,00 L/punë
Cmim i larte60 000,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të instalimit elektrik

Për të mësuar çmimin e saktë të instalimeve elektrike, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e instalimeve elektrike.

Tub përkul90.0L / M.
Lloji elektrik elektrik elektrik 1220, i mbyllur ose nën suva me rezistencë mekanike të moderuar nga PVC, vetë-ngrohje, d 20 mm
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Driver bakri.180.0L / M.
Shoferi i bakrit i ruajtur në CYY 450/750 në 4mm2
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Shofer alumini.150.0L / M.
Alumini Ayky Cable 450/750 V ruajtur 4 mm2
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Fole.540.0L / një copë
Sirtar i ndërtuar në 230 v / 16a duke përfshirë instalime elektrike, 3p
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
ElektricistSa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët:...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?