Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalimi dhe mveshja me pllaka

Jeni ne kerkim te tjegullave per shtrimin e shtrimit dhe tjegullave? Ne kemi 30,073 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalimi dhe mveshja me pllaka

Sa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe tjegullave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim, heqje të dyshemesë origjinale, nivelim të sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimet e vendosjes së pllakave janë rreth 10-30 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në shtrimin e shtrimit dhe tjegullave është zakonisht shtrimi i shtrimit me gurë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: nivelim, ngjitës, copë litari dhe mbulesa, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 30,073. Nuk duhet të shikoni më: shtrimin e shtrimit të shtrimit dhe tjegullave me çmim, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalimi dhe mveshja me pllakaÇmimet mesatare

Çmim të ulët660,00 L/m2
Çmimi mesatar855,60 L/m2
Cmim i larte1 200,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve Vendosja e Asfaltimit dhe Pllakave

Për të mësuar çmimin e saktë të shtrimit të shtrimit dhe pllakave dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë që hedh trotuarin dhe pllakat.

Zgjidhja e sipërfaqes240,00L / m2
Rregullimi i substratit për të qenë i lirë nga çarje, të pastra dhe të barabarta me. Shtrirja e pabarazive me anë të një niveli dhe trajtimi me mjete penetrimi.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Hidroizolim.480,00L / m2
Aplikimi i hidroizolimit të përshtatshëm në varësi të faqes së instalimit ose asfaltimit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Bojë themelore60,00L / m2
Veshje themelore për trajtimin e dokumenteve para aplikimit të llaçit mineral, akrilat, silikoni dhe silikat-silikon, bojra dhe ngjyra të fasadës.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i shtrimit / pllakave900,00L / m2
Nivelizimi, ngjitësit, vulosja, mbulesat dhe instalimi i tjegullave.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
0,00L /
summary
create demand
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Pllaka per terasaSa kushton shtrimi i tarracës? Gjatë shtrimit në tarracë, ne shpesh ofrojmë...
Bordet e tarracësSa kushtojnë dërrasat e tarracës? Për dysheme druri, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Trotuar prej guriSa kushton shtrimi me gurë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
KurbetSa kushtojnë frenat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për bordurat: sipërfaqe...
Tavane me tensionSa kushtojnë tavanet e shtrirjes? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Veshje oxhakuSa kushton formimi i oxhakut? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Veshje e shkalleveSa kushton një shkallë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mbulimin...
MozaikuSa kushton një mozaik? Për pllakat e mozaikut, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Pllaka per banjoSa kushtojnë pllakat e banjës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Materiale per dyshemeseSa kushtojnë mbulesat e dyshemesë? Për veshjet e dyshemesë, ne shpesh ofrojmë...
Pllakatar, montues pllakashSa kushton shtruesi dhe pllaka? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Beton i stampuarSa kushton betoni i stampuar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Dysheme me pllakaSa kushton instalimi i shtrimit? Gjatë shtrimit të shtrimit, ne shpesh ofrojmë...
Pllaka gipsiSa kushtojnë pllakat e suvasë? Për pllaka gipsi, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Profil tatraSa kushton një profil Tatra? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Mure me tullaSa kushtojnë pllakat e tullave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Rrugice me kubezaSa janë asfaltimet e ndërthurura? Për asfaltimin e ndërthurur, ne shpesh ofrojmë...
Veshje kabineSa kushton veshja e trungjeve? Në rastin e veshjes së trungjeve, ne...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushtojnë pllaka? Para ose më vonë, ju duhet të zëvendësoni pllakat e shtëpisë tuaj. Edhe nëse pllakat nuk janë të dëmtuara, do të vishen përfundimisht. Çmimet për tjegulla rreth shtëpisë nuk ndikojnë vetëm në madhësinë e shtëpisë tuaj, por gjithashtu përdorën statusin e murit ose të murit. Kostoja e shtëpisë së rreshtimit zakonisht lëvizet nga 30 në 60 euro për metër katror plus punë, e cila është rreth 25 deri në 40 në orë. Faktorët që ndikojnë në kostot e rreshtimit të shtëpisë Materiale. Materiali që zgjidhni është një nga kostot më të rëndësishme që ndikojnë në koston e projektit. Tjegulla prej druri është më e lirë, por ju duhet të siguroheni që të blini materiale me cilësi të lartë dhe të siguroni nënshkrimin e duhur të motit. Veshja e gurit është më e shtrenjtë, por është gjithashtu e qëndrueshme dhe jep një ndjenjë në shtëpi luksoze. Megjithatë, ka ende shumë opsione midis këtyre dy opsioneve. Të gjithë kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre që mund të ndryshojnë në varësi të pozitës dhe klimës. Çmimi i materialeve ndryshon shumë dhe me siguri do të ndikojë në çmimin përfundimtar. Madhësia e shtëpisë tuaj Madhësia e shtëpisë tuaj është një faktor tjetër që ndikon në çmimin. Natyrisht, mund të prisni të paguani më shumë për një shtëpi më të madhe të marinës sesa një shtëpi më e vogël me një katëshe. Dizajn Një kombinim i llojeve të shumëfishta të pllakave për të nxjerrë në pah pronat e shtëpisë tuaj mund të rrisë vlerën e pronës nëse, sigurisht, profesional. Megjithatë, kjo gjithashtu mund të nënkuptojë shpenzime të konsiderueshme. Ajo kërkon një projektues që ka përvojë me një zgjedhje të materialeve të përshtatshme për llojin tuaj të shtëpisë dhe instalimin e tyre të saktë. Redaktimi dhe riparimet e nevojshme Rregullimet dhe riparimet e nevojshme mund të rrisin ndjeshëm koston e projektit. Në disa raste, në varësi të integritetit të tjegullës suaj ekzistuese dhe llojit të përzgjedhur të tjegullave të reja, ju mund të instaloni të reja në të vjetra. Megjithatë, nëse veshja e vjetër është sfidë, do të jetë e nevojshme për ta hequr atë dhe para instalimit të një riparimi të ri. Kjo mund të rrisë ndjeshëm koston e tjegullave të reja. Riparimet e fasadës Çdo renovim i jashtëm i nevojshëm do të rrisë kostot e punës, por nëse ndërtimi ose fasada do të dëmtohet, çmimi mund të rritet ndjeshëm. Nëse fasada e shtëpisë tuaj është e dëmtuar me ujë ose ndikime të tjera, atëherë duhet të korrigjohet për të përdorur një tjegull të ri, që do të thotë kosto shtesë për projektin tuaj. Për fat të keq, shumë herë për këto probleme nuk do të dini derisa vetë projekti nuk fillon të zbatohet. Shpenzimet e skelave Aftësia për të hyrë në të gjitha pjesët e shtëpisë mund të ndikojë në çmimin e punës. Në zonat ku pjerrësia ose objekti përreth është e vendosur shumë afër, kjo mund të nënkuptojë që pajisjet speciale janë të nevojshme. Nëse një projekt kërkon skela, shpenzimet shtesë mund të shtohen në koston e projektit. Çmimi i qirasë së skelës numëron individualisht për çdo projekt dhe dimensionet e projektit dhe numrin e ditëve që dëshironi të merrni me qira me qira. Kuvendi dhe çmimi i disassembly janë 2 euro për metër katror dhe çmimi për skela katrore është rreth 0.10 euro në ditë. Heqja e asbestit. Në disa shtëpi të vjetra, ndjerë e zezë, izolim ose pllakë që përmban asbest. Heqja e asbestit do të kërkojë një konservim për të hequr asbestin para se të mund të vazhdojë të vazhdojë. Heqja e asbestit mund të jetë rreth 15 deri në 25 euro për metër katror. Shkëmbimi i dritareve Ju mund të keni nevojë të zëvendësoni dritaret ose dyert brenda punës së rindërtimit dhe kështu të shtoni më shumë 5% në koston e projektit. Transportim Shpenzimet e transportit janë një tjetër gjë që duhet të merrni parasysh. Vlerësimet e çmimeve për lloje të ndryshme të pllakave Siç mund të shihni disa faktorë mund të shtoni në çmimin përfundimtar për zbatimin e kostos së papritur që nuk keni nevojë të jeni gati. Megjithatë, çmimet për tjegulla janë të ndryshme në varësi të materialit nga i cili janë bërë. Tjegulla druri Pllaka druri vijnë me pamjen tuaj simpatik fshatar. Kostoja e një tjegulla prej druri është shumë e ndryshme në varësi të llojit të shkrirë të drurit. Për shembull, tjegulla e pishave kushton rreth 13 euro për metër dhe çmimi i saj mund të ngjitet deri në 30 euro për metër katror. Llojet e ndryshme të drurit kanë pamje të ndryshme dhe vetitë dalluese të motit. Pllakat prej druri duhet të montohen në mënyrë korrekte, përndryshe ata mund të rrotullohen shpejt ose të prishen. Tjegulla vinyl Pllakat vinyl janë një zgjedhje popullore, sepse ato janë me kosto efektive dhe të qëndrueshme. Ju mund t'i urdhëroni ato në ngjyra të ndryshme. Një nga disavantazhet është se ngjyra origjinale është e humbur në dritën e jashtme. Është gjithashtu rezistente ndaj ndikimit ose breshrit. Çmimet e pllakave vinyl mund të jenë rreth 5 deri në 10 euro për metër katror. Veshja e papërshkueshme nga uji Tjegulla e papërshkueshme nga uji është një pllakë prej druri me një zakon në krye dhe mbrapa, që merr ujë. Forma është e zbërthyer për të marrë ujë nga muret e brendshme të shtëpisë dhe kornizës. Meqenëse është druri, duhet të instalohet dhe mirëmbahet për të ruajtur pronat rezistente ndaj motit. Shkalla e papërshkueshme nga uji janë rreth 14 deri në 20 euro për metër katror. Cladding alumini Veshja e aluminit është e njohur për qëndrueshmërinë e tyre. Megjithatë, është gjithashtu më e kushtueshme. Çmimi për veshjen e aluminit shkon nga 20 në 40 për metër katror. Struktura e një sklada të tillë është metal dhe nuk do të ndryshojë. Megjithatë, mund të jetë subjekt i dëmtimit me breshër ose ndikime të tjera. Ajo do të zgjasë një kohë të gjatë, por nuk siguron shumë izolim nga moti më i ftohtë. Veshja e përbërë Tjegulla e përbërë shpesh është një kombinim i plastikës dhe drurit të ricikluar. Ngjyra është pikturuar në të gjithë rrobat, kështu që nuk do të shfaqë gërvishtjet dhe votimet. Ajo vjen në ngjyra të ndryshme dhe është një zgjedhje jashtëzakonisht e qëndrueshme. Kostoja e kostos së një të tillë të shumëfishtë lëviz diku rreth 40-50 euro për metër katror. Shpenzimet janë pak më të larta në krahasim me opsionet e tjera, por më gjatë. Klasë Tjegulla e gurit është një material elegant për pjesën e jashtme. Por është gjithashtu një nga opsionet më të shtrenjta. Çmimi i tjegullave ranore varion nga rreth 35 deri në 70 euro për metër katror. Kjo është një zgjedhje që kap vëmendjen, por gjithashtu kërkon një instalues ​​të veçantë që e di se si ta instalojë siç duhet. Përveç gur ranor ka mundësi të tjera, megjithatë, janë edhe më të kushtueshme. Veshje mund të aplikohet edhe në shtëpitë, e cila zbatohet si suva dhe përmban gurë ose zhavorr. Ky material është shumë i qëndrueshëm dhe i lehtë për t'u mbajtur. Çmimi i tij është 50 - 100 euro për metër katror. Si të punësoni një specialist tjegullash? Vetëm të shkruani kërkesën për Wilio, përshkruani nga afër atë që ju nevojitet dhe ekspertët do t'ju dërgojnë ofertat brenda disa minutave. Si të krijoni një vlerësim të saktë financiar? Kostoja e rreshtimit të shtëpisë mund të ndryshojë në varësi të faktorëve që mund ose nuk mund të njihen në kohën e vlerësimit të çmimeve përfundimtare. Sa më shumë informacion që ju jepni, aq më e saktë vlerësimi. Çelësi është për të shmangur numrin më të madh të surprizave. Kanë madhësinë e saktë të shtëpisë dhe madhësinë e dyshemesë. Eksploroni më parë shpenzimet materiale para se të zgjidhni më të mirën. Mundohuni të jepni idenë e instaluesit të ndonjë problemi të njohur me ose probleme strukturore. Konsideroni nëse doni të keni dritare ose dyer të reja. Njoftoni instaluesin për ndonjë problem me qasjen që mund të ndodhë. Tjegulla nuk është një pjesë strukturore e ndërtesës, dhe nuk kërkohet asnjë leje nëse aktiviteti i vetëm do të instalojë murin e murit. Megjithatë, nëse nevojiten korrigjimet e ndërtimit, instaluesi juaj do të kërkojë leje. Për të zgjidhur çdo problem që shfaqet gjatë punës, është mirë të punësohet nga fillimi i dikujt që ka lejet e nevojshme. Si të kurseni para për instaluesin e pllakave? Më e lirë mund të mos jetë puna më e mirë dhe e kryer në mënyrë të gabuar mund të kushtojë më shumë në afat të gjatë. Kontrolloni referencat sepse shpejt mund të merrni një ide për cilësinë e punës. Blej materialet e duhura për shtëpinë tuaj. Mos harroni të merrni më shumë oferta dhe të krahasoni çmimet. Çfarë duhet të dini për shtëpinë e dyshemesë? Sa kohë zgjat një rreshtim shtëpie? Rreshtimi i shtëpisë është një projekt i madh që mund të zgjasë deri në tre muaj ose më shumë. Afati kohor varet nga madhësia e shtëpisë tuaj dhe kompleksitetit të pllakave. Ndonjëherë probleme të tjera mund të ndodhin gjatë procesit që mund ta zgjasë këtë proces. A është tiled më e shtrenjtë se tulla vetëm? Nëse tulla ose pllaka janë më të shtrenjta varen nga lloji i tjegullave që zgjidhni, dhe nga madhësia e shtëpisë tuaj. Tulla është materiale e lirë dhe është më e pakta e mundshme, por gjithashtu kërkon aftësi të veçanta. Krahasuar me tulla, pllaka vinyl dhe alumini janë shpesh më të lira, por llojet e tjera të gurit mund të jenë afërsisht të barabarta. Shkruani kërkesën dhe gjeni një ekspert me përvojë tashmë sot!
Përditësuar në: May 15, 2023