Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalim tualeti

Po kërkoni një hidraulik për të instaluar një tualet? Kemi 26,066 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim tualeti

Sa kushton instalimi i tualetit? Gjatë instalimit të një tualeti, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shkëputja e tualetit të vjetër, lidhja e geberit, instalimi i bidetit, instalimi i sediljes së tualetit. Çmimet e montimit të tualetit janë rreth 15-20 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në një instalim tualeti është zakonisht instalimi i një tualeti me një telekomandë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: dërrasën e tualetit, kostot e transportit, aksesorët e kapjes së tualetit, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-45 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,066. Mos kërkoni më tej: çmimi i instalimit të tualetit, ju merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalim tualetiÇmimet mesatare

Çmim të ulët762,00 L/një copë
Çmimi mesatar1 023,00 L/një copë
Cmim i larte1 200,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të instalimit të tualetit

Për të mësuar çmimin e saktë të instalimit të tualetit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e instalimit të tualetit.

Instalimi i tualetit të çelikut me lavaman1440.0L / një copë
Instalimi i tualetit çelik inox çelik me lavaman antivandal lavaman.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i tualeteve të hapura të larta3660.0L / një copë
Instalimi i tualeteve të larta të tualeteve plastike me valvula qoshe.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i pajisjeve të ngarkuara me ngarkesë të ulët978.0L / një copë
Instalimi i taneve të rrafshëta të nivelit të ulët, tualete plastike me valvula qoshe.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i tankeve të tualetit qeramike të skuqura960.0L / një copë
Instalimi i tankeve qeramike, të ndritshme të tualeteve me mbushje anësore.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?