Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Instalim i rubinetit ose lavamanit

Jeni duke kërkuar për një hidraulik për të instaluar një rubinet, lavaman? Ne kemi 26,704 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i rubinetit ose lavamanit

Sa kushton instalimi i rubinetit? Gjatë instalimit të një rubineti, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shkëputja e rubinetit të vjetër, instalimi i një rubineti të ri, zëvendësimi i sifonit. Çmimet e montimit të rubinetave të lavamanit janë rreth 7,70-20 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në një instalim rubineti është zakonisht një instalim rubineti me një prodhues sode. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kostot e transportit, shirit izolues, vulosje, të cilat kushtojnë mesatarisht 2-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,704. Nuk keni më nevojë të kërkoni: montim rubineti, çmim lavaman, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Instalim i rubinetit ose lavamanitÇmimet mesatare

Çmim të ulët462,00 L/një copë
Çmimi mesatar850,20 L/një copë
Cmim i larte1 195,20 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve Instalimi i baterisë dhe lavamanit

Për të mësuar çmimin e saktë të instalimit të baterisë dhe lavamanit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e instalimit të baterisë së ujit, lavaman.

Instalimi i baterive të lavamanit me kontrollin e sensorëve744,00L / një copë
Instalimi i baterive të lavamanit dhe lavamanit me një kontroll të sensorit të furnizimit me ujë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i lavamanit në strukturën masive të muratorit1 860,00L / një copë
Instalimi i sistemit të para-mbushur të lavamanit në strukturën masive të muraturës.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i lavamanit në mure të lehta1 800,00L / një copë
Instalimi i sistemit të para-mbushur të lavamanit në mure të lehta.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i baterive të lavamanit.414,00L / një copë
Instalimi i baterive të lavamanit dhe lavamanit (klasik, levë) me kontroll mekanik.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?